Család

Íme, a világ legbunkóbb vőlegénye

Nagyon viccesnek hitte magát az esküvő fotózáson a vőlegény, és a jeges tengervízbe dobta a kicsinosított arát.
Vicces vagy bunkó?
Vicces vagy bunkó?
Forrás: Daily Mail

Valószínűleg minden menyasszony rémálmát váltotta valóra egy brit vőlegény, aki szerintünk joggal kiérdemli az év bunkója címet. A 33 éves Richard Hay és kedves menyasszonya egy tengerparti fotósorozatot szerettek volna emlékbe a nagy napról. A feleség, ha nincs szerencséje, még egy jó kis medencegyulladást is összeszedhetett emlékbe, hála a kedves férjének.

A fotó lényege az lett volna, hogy a szerető férj éppen feldobja a szintén szerető arát, és azt a pillanatot kellett a fotósnak lencsevégre kapnia, ahogy épp a levegőben lobog az ifjú feleség gondosan kiválasztott ruhája és frizurája. Aztán Richard, aki ha ezt velünk csinálja, már valószínűleg nem házas, gondolt egyet, és ahelyett, hogy elkapta volna a nejét, hátralépett, és jót röhögött azon, hogy a felesége belecsobban a jéghideg tengerbe.

Szegény menyasszony, aki nyilván nem így képzelte élete legboldogabb napját, csak annyit mondott, hogy álmában sem gondolta volna, hogy a férje majd nem kapja el. „Benyeltem a hideg, sós tengervizet, szörnyű volt, de a legrosszabb az egészben az, hogy a ruhám teljesen tönkrement” – mondta később a szegény elázott menyasszony, Lysa Hay. Állítólag a meglepett feleség annyira nem is volt meglepett, mert a férje nagy mókamester hírében áll. „Nyaraláskor a barátai napkrémes tubusába fogkrémet töltött” – teszi hozzá Lysa, akiről ezek után nem is értjük, hogy vajon mit lát imádott férjében. Igazán forró szerelem kell ahhoz, hogy megbocsásd a vőlegényednek, hogy teljes harci díszben bedobott a jeges tengervízbe.

A hab a tortán az, hogy a bunkó vőlegény azt mondta, olyan kielégülést érzett, amikor a neje meglepett arcát nézte, mint amikor a kedvenc focicsapata megnyer egy meccset. Hát, nálunk ez kiverte a biztosítékot, mert egész más dolgokról gondoljuk, hogy vicces. A kicsinosított feleségedet belevágni az Északi-tengerbe egyáltalán nem menő. Valaki belökhette volna a vőlegényt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top