Család

Esküvői rémálom: az oltár felé menet leszakadt az ara szoknyája – videó

Amire még gondolni sem szeret senki, aki házasodni készül. És nemcsak "élete nagy napja" vált a legkínosabbá, az internetnek hála az egész világ ezen nevethet.

A menyasszonyok egyik legsötétebb rémálma vált valósággá egy orosz esküvőn. Az ara ugyanis az oltár elé vonulás méltóságteljes, zenével kísért pillanataiban egyszer csak rosszul lépett, egész pontosan belelépett a szoknyájába, megbotlott, majd – miközben próbált talpon maradni – lecsúszott róla szoknyája, és ott találta magát az oltár előtt bugyiban és combfixben.

Nem csodálkozunk, hogy a zavarodott menyasszony ezek után kiugrott a szoknyából, és futva hagyta el a termet:

 

 

 

A jelenet akkor is kellőképpen kínos lett volna, ha csupán a násznép lesz tanúja, egy „kedves” vendég – vagy épp a esküvői videós – azonban kellőképpen viccesnek találta a felvételt ahhoz, hogy közzétegye azt az interneten. Az eredeti videó hétfőn került fel az internetre, és máris több „példányban” terjed a megosztókon, eddig közel félmillióan töltötték le. Nem lennénk a menyasszony helyében, az biztos…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top