Család

A pasik jobban örülnek a focicsapatuk győzelmének, mint a gyerekük születésének

A gyerek első lépései vagy a házasságuk napja – ezeknél sokkal jobban lázba hozza a férfiakat a kedvenc csapatuk győzelme egy friss kutatás szerint.

A pasik jobban örülnek a focicsapatuk győzelmének, mint a gyerekük születésénekEddig is éreztük, hogy egy jónak ígérkező focimeccs miatt a férfiak sok mindenről képesek lemondani, de hogy minden tizedik angol férfi beismeri, hogy az Egyesült Királyság nyer a foci EB-n,  akkor boldogabbak lesznek, mint a házasságuk napján voltak – számol be a Mirror.

A megkérdezett focirajongók 15 százaléka azt mondta, a bajnokok ligája vagy egy kupameccs jobban lázba hozza őket, mint a gyerek első lépései vagy az első napja az iskolában, sőt sokan azt is beismerték, hogy amikor a kedvenc csapatuk nyer egy fontos világversenyt, nagyobb örömmel tölti el őket, mint a gyerek születése.

A fiatalabb pasik pedig azt állították, hogy ha a csapatuk játszik, semmilyen szexi fehérnemű nem tudja őket eltéríteni, mert sokkal fontosabb a szurkolás, mint az, hogy boldoggá tegyék párjukat – a meccs ideje alatt nincs szex.

Ötből egy pasi pedig csak akkor hajlandó fontos meccsek ideje alatt elmenni a szokásos anyós-após vacsorára, ha közben a távirányító a ő kezükben van, és persze nézhetik a meccset.

Ami szerintünk a legviccesebb pedig az, hogy minden harmadik pasi bevállalna valamilyen házimunkát például felmosna, csak cserébe aztán zavartalanul nézhesse a meccset. Szóval hölgyeim a legjobb a nagytakarítást izgalmasnak ígérkező meccs előttre időzíteni, cserébe két félidőnyi nyugalomért a párunk hajlandó elvégezni a legpiszkosabb házimunkát is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top