Szex

Adj egy utolsó esélyt a házasságodnak! Segítünk!

Néha úgy érzed, menthetetlen a házasságod? Még ne add fel, adj egy utolsó esélyt – a Nők Lapja Café szakértői segítenek. Jelentkezz!

Adj egy utolsó esélyt a házasságodnak! Segítünk!Válókereset vagy egy utolsó esély? Sajnos egyre több házasság jut el erre a pontra, amikor a közösen választott út folytatásáról vagy megszakításáról kell dönteni. A kérdés súlyosan nehéz, olykor egyenesen eldönthetetlen. Az ember magára marad, nem tudja, mi a helyes, merre, hogyan tovább

Ha ebben a helyzetben vagytok, ha képtelenek vagytok dönteni, most mi kérünk tőletek egy esélyt!

A Nők Lapja Café különleges szakértői csapata hamarosan összeáll, hogy pár héten keresztül elkísérje és támogassa azokat a házaspárokat, akik úgy érzik, talán nincs minden veszve. A tiszta döntés megszületéséhez gyakran egy külső segítőre van szükség, kinek támogatásával könnyebben látunk rá a kapcsolatunkra, önmagunkra. 

Itt a nagy lehetőség, hogy a legjobb szakemberektől kérjetek segítséget, és kéz a kézben lépjetek tovább!

Mutassátok meg magatokat, talán tényleg ez a legutolsó esély!

Ha vállaljátok, hogy a kamerák előtt pár héten keresztül a Nők Lapja Café szakértőire bízzátok magatokat, jelentkezzetek ITT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top