„Látszott, hogy nagyon komolyan gondolja” – általános iskolai tanárnőjét vette el egy 22 éves maláj férfi

nlc | 2023. Május 12.
Idő kellett, hogy Jamilah Mohddal elfogadja egykori diákja közeledését.

A 22 éves Muhammad Danial Ahmad Ali nemrég feleségül vette a 48 éves Jamilah Mohddalt, aki általános iskolában a tanárnője volt. Természetesen ekkor még szerelemről szó sem volt, sőt baráti kapcsolatot sem ápoltak, majd felső tagozatban, amikor  Jamilah Mohddal már nem tanította a fiút, az egykori diákja írt neki egy születésnapi üzenetet, és ezután beszélgetni kezdtek.

Telt-múlt az idő, és Muhammad egyszer csak bevallotta, hogy gyengéd érzelmeket táplál iránta, de a nő a 26 év korkülönbségre hivatkozva visszautasította közeledését. A fiú azonban tántoríthatatlan volt, kinyomozta, hol lakik Jamilah Mohddal. Mint a fentiek mutatják, végül mégis találkozgatni kezdtek, és 2019-ben úgy döntöttek, szeretnének összeesküdni, de a koronavírus-járvány miatt erre nem volt módjuk. 

Jamilah Mohddal egyszer már volt házas, 2007-ben vált el első férjétől, és ugyan utána több udvarlója is akadt, ő kikosarazta őket, egykori diákja viszont nagyon kitartó volt. „Látszott, hogy nagyon komolyan gondolja, és nem is titkolta a kapcsolatunkat a családja előtt. Ez is az egyik oka annak, hogy igent mondtam neki.”

Muhammad Danial Ahmad Ali hozzátette, szeretne tökéletes férjként viselkedni, és nagyon szerencsésnek tartja magát, hogy feleségül vette álmai asszonyát.

Fotó: Pexels

(via Oddity Central)

Exit mobile version