Elhagyta feleségét, mert nem feküdt le vele a nászéjszakájukon

nlc | 2023. Július 08.
Sok fiatal pár van, akik szeretnék inkább kipihenni az esküvő és lagzi fáradalmait.

Egy fiatal nő Abbie Chatfield rádióműsorában osztotta meg történetét arról, hogyan hagyta őt ott a férje közvetlenül azután, hogy örök hűséget fogadtak egymásnak, írja a LadBible.

Mint elmondta, az esküvő után sokáig kimaradtak, és nagyon fáradt volt, amire visszaértek a hotelszobájukba, így elmaradt a szex a nászéjszakájukon. A férje ezt nem viselte túl jól, és másnap bejelentette, hogy szeretne elválni. Eltelt két hét, és a házasságuk hivatalosan is véget ért. 

Fotó: Getty Images

Abbie Chatfield szerint a férfi nem viselkedett túl megértően, és ő számtalan olyan esetről hallott már, amikor az ifjú pár a lagzi után inkább kipihente a nagy nap fáradalmait, ahelyett, hogy „elhálták volna a házasságukat”.

A TikTokon is többen megosztották, hogy mennyire másként telt a nászéjszakájuk, mint azt sokan gondolnák. „A férjem sírva mondogatta, hogy mennyire szeret, majd elaludt, miközben én közben a hajamból szedegettem ki a rengeteg csatot” – írta egyikük. – „A férjem elfáradt, mire kigombolta a ruhámat. Olyan romantikus volt, tényleg” – jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

Exit mobile version