Halva született Miklósa Erika örökbe fogadott kislánya, szívszorítóan mesélt Bibiről a The Voice coacha

F.C. | 2023. Szeptember 17.
Először hétnapos korában látta a kislányt.

Miklósa Erika mindig őszintén beszélt arról, milyen félelmekkel, milyen várakozásokkal vágtak bele az adoptálásba a férjével és arról is, milyen boldogok a kislányukkal, Bíborkával, vagy ahogyan ők nevezik, Bibivel. Az énekesnő kezdettől fogva tudatosította a kislányában: nem ő a vér szerinti édesanyja. A The Voice legutóbbi adásában is szívszorítóan vallott Bibiről.

Miklósa Erika az örökbe fogadott kislányáról mesélt a többi coachnak – Fotó: Sajtóklub

A The Voice 3. Válogatójának forgatásának szünetében a coachok a közös szobájukban beszélgettek. Ekkor derült ki, min mentek keresztül korábban Miklósa Erikáék és az örökbefogadott kislányuk, akivel a mai napig hálásak egymásnak. Az operaénekesnő bevallotta, sok hasonlóságot vél felfedezni magában és a kislányában annak ellenére, hogy örökbefogadott gyerek.

“Tiszta olyan, mint én voltam, és nem hiszem el, hogy örökbe fogadtuk. Teljesen olyan mint én. Ugyanilyen voltam. Ebből olyan lelki problémát csináltam, mikor kisgyerek voltam, hogy én sok vagyok az embereknek” – mesélte Miklósa Erika, mire Manuel bevallotta, nem is tudta, hogy Bibi örökbe fogadott kislány.

Coach-társa ekkor elárulta, hogy először hétnaposan látta először a csöppséget. “És azért egy csoda és azért volt esélyünk, hogy örökbe fogadhassuk, mert nem álltak sorba, mert halva született és újra kellett éleszteni” – hangzott Miklósa Erika szívszorító vallomása. Azt is elárulta a többieknek, hogy már az első pillanatban elmondták a kislánynak, hogy örökbe fogadták. “Beraktuk a kocsiba és akkor elmondtuk neki, hogy örökbe fogadtunk és örökké szeretni fogunk. És ezt minden héten, minden nap, amikor még pici csecsemő volt” – mesélte a The Voice coacha, aki egy megható pillanatot is felidézett a többieknek.

És az nagyon érdekes, hogy jött egy pont, azt hiszem, 4 éves volt. Már tudta, hogy amikor így megfogom a fejét, akkor ezt fogom mondani, hogy örökbe fogadtunk és örökké szeretni fogunk. És megfogta az én fejemet: Nem! Én fogadtalak titeket örökbe” – mesélte.

Exit mobile version