nlc.hu
Család

Miklósa Erika családja bővítéséről nyilatkozott

Miklósa Erika elárulta, férjével szeretnék-e bővíteni családjukat

Elgondolkoztak már azon, hogy kislányuknak legyen-e testvére.

Miklósa Erika nyolc évvel ezelőtt lett édesanya, akkor fogadták örökbe Bíborkát. A kislány előtt pedig sosem titkolták, hogyan lett a családjuk része, és persze azt sem, hogy milyen fontos is ő a számukra.

„Egyik nap nem hagyta, hogy befejezzem a mondatot. Kijelentette: »Anya, hagyd ezt abba, nem így van. Én fogadtalak örökbe titeket, és én foglak örökké szeretni benneteket.« Ez rettenetesen meghatott, könnyek szöktek a szemembe. Visszakérdeztem: »Tudod, hogy ez mit jelent?« És már felelt is: »Azt anya, hogy mindig…«

Ez is jelzi számomra, mennyire rohan az idő, hiszen Bibi nemcsak érzi, de érti már, mit jelent ez az állapot. Természetesen kezeli a helyzetet, és most már felfogja, milyen kötődéssel, bizalommal jár, és hogy egy életre szól. Tisztában van azzal is, hogy milyen erős szövetség ez közöttünk”

– nyilatkozta korábban az énekesnő, aki egy új interjúban azt is elmondta, felmerült, hogy férjével még egy gyermeket örökbe fogadnak majd, hogy Bibinek testvére lehessen, voltak próbálkozások is, de sajnos a sors egyelőre nem akarta, hogy összejöjjön. 

„Ez egy komoly dolog, meg kell gondolni. Azért már van egy gyermekünk, aki mindenféleképpen prioritást élvez. Az egy dolog, hogy neked valaki szimpatikus, vagy úgy érzed, nevelni tudnád, vagy gyerekedként tényleg tudnál vele élni tovább, de azért ő is ott van, és az ő szempontja is fontos. Nem azt mondom, hogy miatta, de egyelőre még az az ideális helyzet nem jött el, ami a mi esetünkben jó lenne” – tette hozzá.

Miklósa Erika

Fotó: RTL/Szabó Gábor

Miklósa hozzátette, mindent szívesen elmondanak a lányuknak az örökbefogadást illetően, de csak akkor, amikor ezt ő kéri.  „A legutolsó ilyen kérdés az volt, hogy rendes ember-e az, aki őt világra hozta. Azt mondtam, hogy nagyon, mert egyrészt világra hozott, másrészt mert nekünk örökbe adott, és így a mi életünk is teljes lett.” 

Megjegyezte azt is, kislányuk rá és férjére is hasonlít, és olyan közel állnak egymáshoz, mintha biológiai rokonság fűzné össze őket.

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top