Újabb fordulat Papadimitriu Athina kiégett házának ügyében

S.D.V. | 2024. Január 26.
Egy hónappal ezelőtt hatalmas lángokkal égett az otthona.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Papadimitriu Athina advent harmadik vasárnapján furcsa hangokra riadt. Az ok: méteres lángokkal égett a háza. Bár a tűzoltók gyorsan a helyszínre értek, nagy anyagi kár keletkezett és egy időre lakhatatlanná vált az ingatlan. Athina legkisebb lányához, Elektrához költözött a romok eltakarításáig. A legfrissebb hírek szerint ennek vége, a színésznő visszatérhetett az otthonába. 

„Végre újra itthon tudok lakni, kezdenek újra felmelegedni a falak. Igaz, az első napokban még úgy aludtam, mint a macskák, a kályhához odatoltam a rattan fotelt, és volt rajtam két gatya és két pulcsi. Nem volt túl kényelmes, de itt volt velem a kutyám és legalább már úgy éreztem, közel az egész rémálom vége!” – mesélte a Ripostnak a sztár, akit nagyon megviseltek a történtek. Mint mondja, hálás azoknak, akik mellette voltak ebben a nehéz időszakban.

Papadimitriu Athina (Fotó: Zsigmond László)

„Három fázis volt: az első, hogy milyen ügyes vagyok, megakadályoztam a tűz továbbterjedését. A második, hogy atyaég, mi lesz velem, meg fogok rogyni. A harmadik pedig, hogy mekkora szerencsém van. Az égiek velem voltak, nem sérültem meg, élek! Másrészt tényleg mindenki jött volna segíteni, fű, fa, bokor. Árad felém a szeretet, mindenkinek van egy biztató szava!” – tette hozzá a művésznő.

Exit mobile version