nlc.hu
Sztárok

Háztűz Papadimitriu Athinánál

Kiderült, mitől gyulladt ki Papadimitriu Athina háza – milliós a kár

A színésznő reméli, márciusban már visszaköltözhet.

Papadimitriu Athina házában tűz ütött ki még decemberben, és azóta sincs se víz, se áram, ezáltal fűtés sem, így a legkisebb lányánál kényszerül aludni. „A víz hordása még nem lenne olyan nagy gond, (…) a többi nélkül viszont nem tudok meglenni. (…) Elektra lányomnál alszom, aki szerencsére csak három telekkel arrébb lakik. Napközben viszont itt vagyok, pakolok, rendben tartom a dolgokat, amennyire tudom” – számolt be a Blikknek a Jászai Mari-díjas színésznő, aki arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy a becslések szerint milliós nagyságú a kár.

Papadimitriu Athina

Papadimitriu Athina házában a tűz miatt sok berendezés teljesen szétolvadt – Fotó: MTI/Kovács Attila

Leégett a kapcsoló, a bojler és az egész házat festeni kell, mert a füsttől a fehér falak mind kormosak lettek” – panaszolta Papadimitriu Athina, aki bízik abban, hogy márciusra sikerül mindent teljesen rendbe hozni. Annak azonban örül, hogy ennyivel megúszta, és nem lett nagyobb baj: „Akkor fel sem fogtam, mi történik, most, utólag, hogy látom a kárt, gondolkodom sokat a történteken, és érzem, hogy kezdek ebben az egészben összerogyni.”

A színésznő amúgy mostanáig azt hitte, hogy a kazánban begyújtott tűz okozta a lángokat, ám azóta kiderült, hogy egy elektromos hiba vagy zárlat miatt történt meg a baj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top