Sztárok

Papadimitriu Athina visítva bőgött, amikor megtudta, hogy nagymama lesz

Trokán Péter és ex-neje karácsonykor tudták meg, hogy nagyobbik lányuk, Anna babát vár. Trokán már a fürdetést és a pelenkázást tervezi, Papadimitriu Athina pedig a lakást is átrendezi a baba kedvéért.

Bár babonából sokáig nem közölték senkivel a hírt, most már nem titok, hogy Papadimitriu Athina és Trokán Péter nemsokára nagyszülők lesznek. Nagyobbik lányuk, Anna karácsonykor árulta el nekik, hogy gyereket vár, ők pedig az e heti Best magazinban nyilatkoznak részletesen az örömükről.

A leendő nagyszülők rendhagyó módon értesültek lányuk várandósságáról: Trokán Anna a babáról készült ultrahangfelvétel egy-egy másolatát nyújtotta át nekik borítékban, minden kommentár nélkül karácsonykor. Papadimitriu Athina először viccesre is vette a figurát, és azt kérdezte a lányától, “mi van benne, kaparós sorsjegy?”, de amikor meglátta a képet, azonnal elsírta magát, sőt ahogy ő fogalmazott, “visítva bőgött” – és nem tudta visszatartani a könnyeit Trokán Péter sem, miután megkapta a maga borítékját.

Nem meglepő módon mindketten aktívan szeretnének részt venni unokájuk nevelésében is: Trokán Péter rögtön azt mondta, hogy nagyapaként is szívesen fürdetne és pelenkázna, ha a gyerekek hagyják, Papadimitriu Athina pedig már a bölcső és a kád helyét keresi, hogy bármikor vendégül láthassa a babát és szüleit. A színésznő emellett az is elárulta, hogy Anna kérésére kizárólag görögül beszél majd a kicsivel.

További részletek az e heti Best magazinban.

Papadimitriu Athina visítva bőgött, amikor megtudta, hogy nagymama lesz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top