Nagyapja özvegyével él együtt egy férfi

Vad Rózsa | 2024. Február 04.
A pár közötti korkülönbség 55 év, de ez nem akadály számukra.

A 104 esztendős, észtországi születésű Elfriede Riit modern nőnek tartja magát. Emiatt nem is szeretne megházasodni párjával, a nála 55 évvel fiatalabb 48 éves Mart Soesonnal, pedig akkor a pár minden idejét együtt tölthetné – írja a Daily Mail.

A szerelmesek a korkülönbség dacára 2016-ban már biztosan együtt voltak: az észt ügyvéd akkor kért először ausztrál vízumot, Elfriedehez. Vízumot kapott, de állandó tartózkodási engedélyt csak akkor tudna szerezni, ha feleségül venné barátnőjét, aki szerint viszont

a papír csak formaság, ezért nem szeretne újra megházasodni.

Soeson most látogatóvízum birtokában tudja felkeresni párját, akivel ilyenkor leginkább orvoshoz meg istentiszteletekre járnak, illetve tévéznek, miközben a férfi elemet cserél szerelme hallókészülékében is. Az észt férfi ezt mondta Elfriede-del, nagyapja özvegyével ápolt kapcsolatáról:

„Az életkörülményeinek változása nem befolyásolta a kapcsolatunkat.

Szeretjük egymást, lelkileg és érzelmileg továbbra is

kapcsolatban vagyunk. Ausztráliába költöztem, sok évet áldoztam Elfriede jóllétére, a kapcsolatunkra. A férjének tekint, annak dacára, hogy sosem kötöttünk hivatalos polgári házasságot.” Nagy terveik azért nincsenek, lépésről lépésre haladnak, és hálásak azért, amit az élet még nekik adhat.

Exit mobile version