Ben Affleck elmondta, mi zavarja házasságában

N.O. | 2024. Június 22.
Ben Affleck Kevin Hartnak adott interjút a Hart to Heart talkshowban.

Ben Affleck Kevin Hartnak adott interjút, és a beszélgetés során szóba került a Jennifer Lopezzel való kapcsolata is. A színész arra is kitért, hogy felesége hírneve miatt ő háttérbe szorul – írja a Bors.

“Az emberek szeretik őt, és valóban valami fontosat képvisel számukra. Nekem azt mondják, hogy ‘tetszik a filmed’, addig neki azt: ‘aahhhh, JLo’, Jenniferért tényleg rajonganak…Annyira izgatottak voltak, hogy személyesen látják Jenniert, mindenki utána fordult, sokan felkiáltottak, hogy ‘JLo!’, én a kutyát nem érdekeltem” – mondta Ben Affleck.

(Fotó: Getty Images)

Továbbra sem szűnik a találgatás Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága kapcsán. A sztárpár hosszú heteken át nem mutatkozott együtt nyilvánosan, ez adta az okot az aggodalomra a rajongók körében.

A TMZ beszámolója szerint, JLo és férje titokban állítólag elkezdtek vevőt keresni a luxusotthonra, melyet esküvőjük után vásároltak. A hatalmas villát óriási összegért, 65 millió dollárért árulják a bennfentesek szerint, Ben pedig már ki is költözött az információk szerint a házból, jelenleg egy bérelt lakásban lakik Brentwoodban.

Exit mobile version