nlc.hu
Család
Ezt válaszolta Jennifer Lopez a válását boncolgató kérdésre

Kamerák előtt kérdezték meg Jennifer Lopezt a válásról, csípős választ adott

Jót derült az énekesnő a kérdés hallattán.

Kis túlzással, de a fél világ egy hete azon pörög, valóban zátonyra futott-e Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága. A sztárpár 20 éve is egy párt alkotott, majd hosszú kihagyás után 2022-ben újra házasodtak. Második kapcsolatuk az internet kedvenc mémgyára lett, ugyanis rengeteg alkalommal lehetett látni, hogy a színész látványosan unatkozik felesége mellett.

Jennifer Lopez

Fotó: Getty Images

Lehet, ennek van némi alapja, ugyanis egy hete azt rebesgetik, ismét a válás mellett döntöttek, ráadásul Affleck már el is költözött feleségétől. Ezt úgy próbálta cáfolni a pár, hogy egyértelműen, lehúzott ablakkal utaztak egy kocsiban, esélyt adva a lesifotósoknak, hogy lekaphassák őket. A minap azonban ismét külön szórakoztak. Jennifer az Atlasz című Netflix-filmjének mexikóvárosi premierjén volt, míg férjét, a jegygyűrűjét viselve látták egy Los Angeles-i „fiúk éjszakája” kiruccanáson. 

Az Atlasz című film sajtótájékoztatóján az egyik riporter nem kertelt, megkérte Jennifert, reagáljon a pletykákra. Az énekesnő jót kacagott a kérdésen, a mellette ülő Simu Liu pedig kissé idegesen kérte a közönséget, hogy ezt ne csinálják. Végül J.Lo nem hagyta annyiban és csípős választ adott – szúrta ki a 24.hu.

Tudsz te ennél jobbat is.

 – felelte, majd Liu Jennifer munkásságáról kezdett beszélni, melybe némi méltatást is belecsempészett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top