nlc.hu
Sztárok
Jennifer Lopez elképesztő szettje

Az állítólagos válás úgy tűnik, nem viseli meg Jennifer Lopezt, aki melltartó nélkül jelent meg egy eseményen

Most sem fogta vissza magát az énekesnő.

Nem olyan régen szárnya keltek a pletykák, miszerint Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága másodszor is zátonyra futott. A Bennifer néven elhíresült sztárpárt utoljára március végén lehetett közös fotón látni, azóta nem mutatkoztak nyilvánosan együtt. Majd a TMZ fotói szerint Affleck egy brentwoodi házban lakik jelenleg, méghozzá Jennifer Lopez nélkül, teljesen egyedül.

Jennifer Lopez

Fotó: profimedia

A pletykák ellenére a színész és az énekesnő a hétvégén együtt jelentek meg a nyilvánosság előtt, és mindketten mosolyogtak a róluk fotókat készítőknek, ezzel bizonyítva, hogy a kapcsolatuk nem ért véget. Természetesen, ezek a képek nem teljesen nyugtattak meg mindenkit. Az viszont biztos, a minap ismét egymás nélkül mulatott a pár.

Jennifer az Atlasz című Netflix-filmjének mexikóvárosi premierjén volt, ahova egy feltűnő ruhában jelent meg. Az énekesnő egy habos-babos fehér szettet választott, amiben jól látszik, a melltartóját otthon hagyta. Eközben a színészt a jegygyűrűjét viselve látták egy Los Angeles-i „fiúk éjszakája” kiruccanásán ugyanazon az éjszakán – írja a dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top