Elon Musk szerint a fia halott, pedig csak transznemű lány

K.G. | 2024. Július 25.
Elon Musk sikeresen járatja le magát időről-időre, most épp azzal került a célkeresztbe, hogy a transznemű lányát halottnak nevezte.

Elon Musk gyógyszere már egy ideje jól elgurult, ha csak arra gondolunk vissza, amikor megvette két éve a Twittert, és milyen ámokfutást rendezett az ügylet közben és után (mind a mai napig), akkor jól látható, hogy valami zavar van a toronyban a világ egyik leggazdagabb emberénél. A nagy Trump-hívő Musk most nem a szélsőséges politikai nézeteivel verte ki a biztosítékot, hanem azzal, ahogy a transznemű lányáról beszélt. Nos, előre eláruljuk: Elon Musk nem kapja meg az apák gyöngye díjat, az biztos.

Musk, a nem túl felvilágosult apa

A Tesla vezérigazgatója egy interjú során arról beszélt, hogy a Xavier néven született gyermekétől mennyire eltávolodott, miután a gyermek pubertást gátló gyógyszereket szedett kamaszkorában, mert transznemű, azaz lány egy fiútestbe zárva. Bár Elon Musk beleegyezése is kellett a gyógyszerhez, de a milliárdos szerint kitrükközték belőle az aláírását azzal, hogy a fiú öngyilkos is lehet, ha nem kezdik el a nemátalakítást a gyógyszerekkel.

Egyébként ebben semmi trükk nincs, hanem ez a valóság: a kutatások szerint a transznemű fiatalok 50,3 százaléka kísérelt meg öngyilkosságot, és a transznemű fiatalok 84,4 százaléka jelezte, hogy öngyilkos gondolatokkal küzd, míg 72,5 százalékuk tervezett már meg öngyilkossági kísérletet.

Elon tehát ahelyett, hogy most teleharsogná a médiát szidva a transzneműeket, inkább hálát adhatna a szerencséjének, hogy a gyermekének volt lehetősége a nemátalakításra, és ma már boldog nőként, Vivian néven élheti az életét.

Musk ebben a csodálatos interjúban azt mondta, hogy az a nagy fogadalma, hogy megsemmisítse ezt a „hihetetlenül gonosz” kultúrát, ami szerinte a woke-vírust terjeszti és lehetővé teszi a nemátalakító műtéteket. Ha mélyebben belegondolunk és logikusan levezetjük, akkor Musk, az apák legjobbika azt mondta ki ezzel, hogy jobb lett volna, ha a gyermeke boldogtalanul éli le az életét lányként egy férfi testébe zárva, netán öngyilkos gondolatokkal küzdve, hiszen Vivian 2022-ben esett át a nemi átalakító műtéten. Nem csoda, hogy nem is akar az apjától semmit, és hivatalosan is felvette az anyja nevét, mára már Vivian Jenna Wilson a neve az egykori Xavier Alexander Musknak.

Elon Musk 2024-ben (Forrás: Getty Images)

Lánynak született, csak fiú testben

„Lényegében elvesztettem a fiamat. Nem véletlenül hívják ezt »halottá nyilvánításnak«. Azért hívják »deadnaming«-nek, mert a fiad halott. A fiam, Xavier halott, megölte a woke-vírus” – mondta Musk, aki szerint börtön járna azoknak, akik segítenek a transzneműeknek a valós nemüket elérni. A milliárdos apai hozzáállása azért is érthetetlen, mert a saját elmondása szerint is voltak arra utaló jelek már a gyerek kicsi korában, hogy nem fiú, hanem inkább lány. „Már négyéves kora óta sejtettem, hiszen kiválasztotta nekem a ruháimat, azt a szót használta, hogy »mesés«, és szerette a musicalt és a színházat. Pedig ő nem lány volt” – nyilatkozta Musk.

Egyrészt egy férfi is szeretheti a musicalt és színházat, vagy miért ne használhatná a „mesés” szót? Milyen szűklátókörű megjegyzés ez? Másrészt pedig, ha már négyévesen látszott a gyermeken, hogy valószínűleg transznemű, akkor min lepődött meg a kedves apuka, amikor kamaszkorában a gyerek el akarta indítani a nemi átalakítás folyamatát?

Vajon azt gondolta, hogy majd kinövi? Vagy nem bírt kézbe venni egy felvilágosító könyvet, amelyben okos emberek leírták már ezerszer, hogy a transzneműség nem valami múló hóbort?

Sajnos azt kell mondanunk, hogy a saját szegénységi bizonyítványát mutatta be ebben az interjúban Elon Musk, ugyanis ebben a helyzetben nem a gyerek vagy az orvosok vagy az anyuka a hibás, hanem Musk, aki képtelen elfogadni, hogy nem mindenkinek kell egyformának lenni, és nem mindenkinek kell úgy élni, ahogy azt ő kitalálta. Sem a Twitter felhasználóinak, sem az amerikai népnek, sem a beosztottjainak, de még a saját gyerekének sem kötelező úgy látni a világot, ahogy Elon Musk látja, bármennyi milliárdja is van. És ez nem a woke, ez simán emberség kérdése. Vivian kapcsolatát az apjával nem a woke-vírus ölte meg, hanem Elon Musk fojtotta meg a saját két kezével.

Exit mobile version