Család

Elon Musk és Grimes úgy döntött: máris átnevezik X Æ A-12 nevű gyereküket

Nem, nem bánták meg, hogy a Mézga család egyik főhőséhez hasonló nevet adtak a gyermeküknek: sőt, csak még tovább alakították a lázadó művésznő és a tech guru közös gyermekéhez illő nevet. Grimes és Elon Musk a római számokhoz fordult segítségért.
Elon Musk és Grimes máris új nevet adott kisfiának.

Már így is sok találgatás övezte, hogy miért pont X Æ A-12 lett a milliárdos amerikai vállalkozó, Elon Musk, és a kanadai énekesnő gyermekének neve. A név, ha minden igaz, Grimes fantáziájának szüleménye, ugyanakkor a május elején született kisfiú nevét máris meg kellett változtatni. A végeredmény ezúttal sem lett kevésbé sokkoló: a kicsi újonnan az X Æ A-Xii keresztnevet kapta.

A névváltoztatásra azért volt szükség, mert Kalifornia állam törvényeinek megfelelően, ahol a baba született, számot nem lehet a névbe írni, így jöttek képbe a római számok. Mindezt Grimes az Istagram-oldalán, egyik posztja kommentszekciójában jelentette be. Illetve az extravagáns énekesnő azt is hozzátette, a név így még sokkal jobban néz ki.

Arra minden esetre kíváncsiak lennénk, hogy a szülők otthon hogyan szólítják a kicsit.

Nem ez az első érdekesség, amit megírunk Elon Muskról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top