40 nap után már válni akar, mert nem hajlandó fürdeni a férje

F.C. | 2024. Szeptember 29.
A férfi rossz higiéniája a válóok.

Válókeresetet nyújtott be egy indiai nő 40 nappal az esküvőjük után, azt állítva, hogy a férje alig fürdik. Az indiai Uttar Pradesh állambeli Agrából származó fiatal asszony az ottani családi tanácsadó központhoz fordult, és a férje rossz higiéniájára panaszkodott. Elmondása szerint a párja nagyon ritkán fürdik, piszkos ruhát visel, és elviselhetetlen a szájszaga. Alig tud a házastársa közelében lenni, nemhogy intim kapcsolatban lépni vele – fakadt ki a feleség.

Ennek eredményeként a nő mindössze 40 nap házasság után már válni akar. Amikor a tanácsadó központ illetékese kikérdezte a férjét, Rádzsás beismerte, hogy havonta tényleg egyszer vagy kétszer fürdik, de – mint mondja – hetente egyszer a Gangesz szentelt vizével meglocsolja a testét.

A fiatal pár néhány héttel az esküvő után heves vitákba kezdett a férfi higiéniájáról. Végül a feleség elhagyta az otthonukat és visszament a családjához. Röviddel ezután a családja panaszt nyújtott be a rendőrségen, hozományvadásznak titulálva a férfit, és válást kértek.

A feleség elmondása szerint Rádzsás hatszor lefürdött az elmúlt 40 napban, jóval többet, mint általában, de csak azért, mert ragaszkodott hozzá. A férfi amikor értesült arról, hogy a neje válni akar, megígérte, hogy javít a higiéniáján, sőt ezek után napi rendszerességgel fog fürdeni, de a nő szülei arról számoltak be, hogy lányuk nem hajlandó kibékülni vele.

Bármilyen furcsán is hangzik, nem ez az első eset, hogy a házastárs rossz higiéniája váláshoz vezetett. Egy tajvani férfi is azért vált el a feleségétől, mert az asszony évente csak egyszer fürdött, egy indiai férfi pedig azért adta be a válókeresetet, mert a neje csak tíznaponta tisztálkodott.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Exit mobile version