Nem telt zökkenőmentesen Tóth Gabi és párja próbája a Dancing With The Stars-ra

F. B. | 2024. Október 02.
Az énekesnő és párja ezerrel készül a Dancing with the Stars következő adására, amelyben ismét megmutathatják tehetségüket a nézőknek!

A rajongók legnagyobb örömére a Dancing with the Stars idei évadában Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence is a táncparkettre lép, hogy megmérettessék magukat olyan sztárversenyzők ellen, mint: Hosszú Katinka, Kucsera Gábor, Szabó Zsófi vagy éppen Whisperton. Kétségtelen, hogy elképesztő produkciókra számíthatunk majd az idei évadban is, így a sztárversenyzőknek alaposan fel kell kötniük a gatyájukat, ha minél tovább versenyben szeretnének maradni. 

Fotó: Olajos Piroska

Ebből kifolyólag gőzerővel készül hát az adásra az énekesnő és profi táncos kedvese is, a próbák azonban nem teljes vasszigorban telnek, hanem jut idejük egy kis mókázásra és apró bakizásokra is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a videó, amelyet Gabi a napokban töltött fel közösségi oldalaira, bemutatván vele egy elkapott, kissé félresikerült pillanatot. 

“Amikor véletlen “nyakon ütöm a babáját” de ő próbálja végigvinni, amit én már nem bírtam ki röhögés nélkül , mert akkorát csattant a hónaljam a nyakán, sajnos a felvételen nem hallatszódik ilyenek ezek a Dancing Próbák! Egyre jobb lesz” – írta ki magából gondolatait a vicces videó kapcsán az énekesnő.

Exit mobile version