Megható, ahogy öleli a rákbeteg fotóst Katalin hercegné

F. B. | 2024. Október 03.
Katalin hercegné meghívást adott egy ritka és agresszív daganattal küzdő fotós lánynak a Windsori kastélyba, a találkozót pedig fotón is megörökítették.

A walesi hercegnőről napvilágot látott egy fotó, amelyen egy fiatal, rákbeteg társát öleli, miután Vilmos herceg meghívta a 16 éves lányt a Windsori kastélyba, hogy készítsen képeket egy eseményről.

Fotó: Getty Images

Liz Hatton fotós, egy ritka és agresszív daganattal küzd célja pedig nem más, hogy minél több tapasztalatot szerezzen a fotózás terén. A trónörökös részéről most egy olyan lehetőséget kapott, hogy a neves eseményen megörökíthette például Mark Cavendish-t, Waynes Barnes-t és Alistair McCoist-ot is – írta meg a Daily Mail.

A felkérés mellett Liz és családja abban a megtiszteltetésben is részesült, hogy személyesen találkozhatott a hercegi párral a Windsori kastélyban, mely során őszintén beszélgethettek saját és Katalin rákkal való küzdelméről is. A találkozó rendkívül érzelmesre sikerült és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Katalin hercegné –  aki a múlt hónapban bejelentette, hogy befejezte saját megelőző kemoterápiás kúráját – egy ponton átkarolta a tinédzsert.

A bordó nadrágkosztümöt, bézs színű pulóvert és arany fülbevalót viselő hercegné legutóbbi bejelentése óta most először mutatkozott munkavégzés közben a nagyvilág előtt, bár tény, hogy a találkozót „magánjellegűnek” minősítették. Ennek ellenére egy fotó felkerült a hercegi pár hivatalos Instagram-oldalára, amelyen az alábbiak olvashatók:

Igazi öröm volt ma találkozni és megismerni Liz-t. Ő egy tehetséges fiatal fotós, akinek kreativitása és ereje mindkettőnkre inspirálóan hatott. Köszönjük, hogy megosztotta velünk fotóit és történetét.

Exit mobile version