nlc.hu
Család

Ezzel az álnévvel jár-kel Vilmos herceg

Kiderült: Ezzel az álnévvel jár-kel Vilmos herceg, ha nem akarja, hogy rögtön felismerjék

Teljesen érthető, hogy a trónörökös nem szeretné, hogy mindig azonnal fény derüljön személyazonosságára, így néha egy kis cselhez folyamodik.

Katalin hercegnéhez hasonlóan Vilmos herceg is van, hogy álnevet használva próbálja megóvni a magánéletét. Ebben nincs is semmi különös, hiszen a brit királyi család tagjaként máskülönben talán sosem lehetne egy perc nyugta sem akkor, ha kiteszi a lábát a küszöbön. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a történet, amely a pár megismerkedéséhez köthető. 

Katalin hercegné

Katalin hercegné és Vilmos herceg (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

Mint kiderült, Harry hercegez hasonlóan, Vilmos is megvívta a maga csatáit akkor, amikor feleségével, Katalin hercegnével még csak az ismerkedési fázisban voltak. Bár azt mondhatnánk, hogy érthető volt ekkor a világ kíváncsisága, hiszen mindenki tűkön ülve várta már, hogy Vilmos feleséget válasszon magának, az ismerkedésüket biztosan megnehezíthette a rájuk irányuló hatalmas figyelem. Pláne abban az időszakban, amikor gondok adódtak a kapcsolatukban.

Álnevet kényszerült használni

Kiküszöbölve ezt a problémát, a herceg és az akkor még csak a barátnő szerepét betöltő Katalin gondolt egyet, és a Seychelle-szigetekre utaztak, hogy átbeszéljék a kapcsolatukat és döntsenek a ˝hogyan továbbról˝. Vilmos herceg azonban nem foglalhatott a saját nevén szállást az utazásra, így álnevet kényszerült használni. 

A Desroches Island Resortban szálltak meg, Martin és Rosemary Middleton néven jelentkeztek be. Békés napokat töltöttek itt, kajakoztak és búvárkodtak a sekély korallzátonyon.

 

– árulta el Andrew Morton író, aki nagyon jól ismeri a királyi családot.

Via: (1)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top