nlc.hu
Család

Különös részlet Katalin hercegnő ruháján

Különös részletet szúrtak ki a rajongók Katalin hercegnő ruháján

Sasszeműek a királyi család rajongói.

Károly, Katalin, Vilmos herceg és Kamilla egy diplomáciai fogadáson vettek részt a Buckingham-palotában, mind két előkelőség tiarát öltve örvendeztette meg rajongóit erre az alkalomra.

A walesi hercegnő lenyűgözően nézett ki egy rózsaszín flitteres Jenny Packham ruhában, míg Kamilla királynő egy krémszínű hímzett estélyi kabátot vett fel tiarával. A királyi család rajongói azonban egy furcsa részletet fedeztek fel a fotókon: különösnek tartották, hogy Katalin az egyetlen, aki a másik oldalon viseli a vállszalagját.

Kiderült, hogy ennek elég egyszerű oka van: a walesi hercegnő a királyi viktoriánus rend vállszalagját viseli, amit ezen az oldalon kell hordani, a többiek viszont a vitézi rendét, amit viszont a másikon.

A királyi család hivatalos megjelenése néhány nappal azután történt, hogy Piers Morgan televíziós műsorvezető a Piers Morgan Uncensored című műsorában felfedte, hogy Omid Scobie Endgame című könyvének holland változatában a királyi család, pontosabban Károly és Katalin állítólag megjegyzést tett arra, milyen lesz Archie bőre, amikor megszületik. Piers azt mondta: „Nem hiszem, hogy a királyi család tagjai valaha is tettek rasszista megjegyzéseket, és amíg nem lesz tényleges bizonyíték ezekre a megjegyzésekre, soha nem hiszem el.”

(via)

királyi család

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top