Sztómazacskóval lett szexi modell – fotók

nlc | 2014. Augusztus 01.
Nincs miért szégyenkeznie, sőt kimondottan büszke lehet magára.

Blake Beckford tizenévesen már arra készült, hogy a fitnesziparban fog dolgozni, ám miután bélbetegséget diagnosztizáltak nála, nem tudta folytatni a kemény edzéseket és kénytelen volt feladni az álmát. Mintegy 10 éven át állandó fájdalmakkal élt.

Blake 2012-ben és napjainkban

2012-re olyannyira súlyosbodott az állapota, hogy el kellett távolítani a vastagbelét. Hat hétig feküdte ágyhoz kötve, és kolosztómiás zacskót kapott. Ekkor érezte úgy, hogy már nincs veszítenivalója, és kutatni kezdte a lehetőségeket, miképp nyerheti vissza egykori kisportolt formáját. Jógával kezdett, majd áttért a fitneszre, később pedig a hegyvidéki sétát és kerékpározást is felvette az edzésprogramjába, és ezeket egészséges diétával kombinálta.

Blake lenyűgöző átalakulása még az orvosokat is meglepte. Ma már fitneszmodellként dolgozik, és kidolgozott izomzata mellett bátran megmutatja a sztómazacskóját is.

A története azután kapott nagyobb nyilvánosságot, hogy néhány hete egy szintén sztómazacskóval élő angol lány bikinis fotót tett közzé magáról az interneten, melyet milliók osztottak meg, sorstársai pedig rengetegen követték a példáját, felvállalva a testüket, a sztómazacskóval együtt.

Forrás: metro.co.uk

Exit mobile version