A zöldborsó és kéksajt az új fegyver a rák, az Alzheimer- és még a Parkinson-kór ellen is

nlc | 2015. Október 10.
A szakértők legújabb kutatásai alapján ha bőséges fogyasztunk zöldborsót, szóját, kukoricát, és kék sajtot iktatunk az étrendünkbe, meghosszabbíthatjuk életünket, sőt még súlyos betegségektől is védettebbé válunk.

Zöldborsóval az Alzheimer, a rák és a Parkinson ellen

A szakértők vizsgálata alapján a szója, kéksajt és zöldborsó bőséges fogyasztása segít kivédeni olyan súlyos betegségek kialakulását, mint a rák, az Alzheimer- és a Parkinson-kór.

A zöldborsó, kéksajt, kukorica és szója gazdag spermidinben. A spermidin a károsodott sejteket segíti “megjavítani”, ezáltal lassítja az öregedést. Ennek köszönhetően, aki sok spermidinben gazdag élelmiszert fogyaszt, kevésbé hajlamos a korral járó megbetegedésekre is.

Olvass még a rákbetegségről az NLCafén:

 via

Exit mobile version