14 millió forintot kapott, mert három hónap alatt ledobott 18 kilót

nlc | 2016. Július 10.
Az ohiói apuka azért döntött úgy, hogy változtat eddigi életmódján, mert már nem tudott játszani gyermekeivel. Nem bánta meg!

A 45 éves ohiói mérnök azt mondja, egész életében küzdött a pluszkilókkal, ennek ellenére sokáig nem volt hajlandó tudomásul venni, hogy a túlsúlya az egészségére is hatással lehet. “Aztán azon kaptam magam, hogy aggódom. Nem tudtam úgy játszani a gyermekeimmel, ahogy szerettem volna, mert szó szerint kifogytam a szuszból” – magyarázta Matt Manning a WDTN 2 hírcsatornának.  

Hozzátette, az utóbbi években több olyan egészségügyi problémája is volt, aminek hatására a teljes életmódváltás mellett döntött. “Tavaly minden előzmény nélkül elájultam a munkahelyemen, és kórházba kerültem. Ráadásul kiderült, az édesapámat – aki szintén túlsúlyos – szívelégtelenség miatt kell operálni.”

Matt mindezek hatására úgy döntött, változtatni fog eddigi életén. Szigorú fogyókúrába kezdett: egészségesebb ételeket evett és sokkal kevesebbet, mint korábban. Ráadásul rendszeresen járt edzőterembe is. “A feleségem volt a legnagyobb támaszom. Ő segített át a mélypontokon” – mondja, majd hozzáteszi, álmában se gondolta volna, hogy életmódváltása nemcsak egészségesebbé, de vagyonosabbá is teszi majd.

Kép forrása: Bodybuilding.com

A Bodybuilding.com évente megrendezett versenyén, ahol azokat díjazzák, akik 12 hét alatt a leglátványosabb változást érik el, megnyerte az 50 ezer dolláros, átszámítva 14 millió forintos főnyereményt. Azt mondja, a nyereménye csak a ráadás, hiszen ő már azzal is elégedett, hogy legyőzte saját magát.   

Olvass még többet a fogyásról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version