Téged is kínoz? A hüvelygyulladás jelei

nlc | 2017. Július 29.
Kevés olyan nő van, akit életében ne ért volna utol kisebb, vagy nagyobb mértékben a hüvelygyulladás. Komolyan kell venni, a későbbi szövődmények elkerülése érdekében pedig minél előbb kezelni is kell.

Mivel sokféle oka lehet a hüvelygyulladás kialakulásának, majd minden nőt érintett már életében, vagy éppen ebben a pillanatban is a hüvelygyulladás tüneteitől szenved. Ahhoz, hogy minél előbb megszabadulj a hüvelygyulladással járó kellemetlen, tünetektől, nem szabad elbagatellizálni a dolgot, és várni, hogy majd magától megoldódik.

A hüvelygyulladás legjellemzőbb jelei

A hüvelyben normálisan is vannak jelen különféle baktériumok vagy gombafajták, de ha ezek nem szaporodnak el túlzottan, akkor nem okoznak problémát. A fehér folyás teljesen természetes velejárója a női létnek addig, amíg teljesen szagtalan és valóban fehér, illetve átlátszó színű. Hüvelygyulladásra az alábbi tünetek megjelenésekor kell gyanakodni:

A tünetek persze nem minden esetben jelentkeznek egyszerre, de bármelyik tünetre reagálnunk kell, hogy idejében kezelhessük a hüvelygyulladást.

A hüvelygyulladás típusai

A kiváltó okok és természetesen az ezzel járó különféle tünetek alapján, a hüvelygyulladásnak többféle típusa lehet:

 

Exit mobile version