Nincs lejjebb: zacskóban adták át a nőnek férje amputált lábait a kórházban

nlc | 2020. Szeptember 21.
A feleség a vállára vette a férje levágott lábaival megpakolt zacskót, de az azokból áradó szagot érezvén a kórházat elhagyva elájult.

A dolgozók arra kértek egy nőt az ukrajnai Novji Buh városában található Novobuzhskaya Központi Kerületi Kórházban, hogy zacskóban vigye el férje amputált lábait, mivel a kórháznak nincs testrészek tárolására és megsemmisítésére szolgáló létesítménye – írja a Blikk.

Amputáláshoz használt orvosi eszközök 1570-ből. SSPL/Getty Images)

Az asszonynak állítólag a kórházban azt mondták, jöjjön be reggel, várja meg a műtét végét, és vigye magával a férje amputált végtagjait, mivel a kórház, erre szolgáló létesítmény hiányában, nem tud orvosi hulladékot tárolni, se megsemmisíteni. A feleség a vállára vette a férje levágott lábaival megpakolt zacskót, de az azokból áradó szagot érezvén a kórházat elhagyva elájult – írja a Daily Mail alapján a lap.

Még ennél is bicskanyitogatóbb, hogy Vladimir Lushchenko, a kórház főorvosa elmondása szerint arra számított, hogy a rokonok eltemetik a férfi levágott lábát egy sírba, ahová később a férfit is temetik majd.

Az eset kapcsán felháborodás tört ki az országban az ukrajnai egészségügy alulfinanszírozottsága miatt.

Még több horrorisztikus eset az egészségügyben

Exit mobile version