Lassan szélesebb az arca, mint amilyen hosszú, de szerinte jól van ez így

FEL | 2021. Február 16.
Anastasiia Pokreshchuk nem tud leállni az arcplasztikával.

Elgondolkodtató, hogy a plasztikai sebészek milyen kérésekre mondanak igent, meddig képesek segíteni abban valakit, hogy kedvére deformálja a külsejét.
Itt van például Anastasiia Pokreshchuk, aki extrémen kiugró arccsontját nem a genetikájának, hanem töltőanyagnak köszönheti, amit injekcióval fecskendeznek az arcába. A Kijevben élő nő  évente körülbelül 1600 fontot költ ezekre az injekciókra. Ezekről a beavatkozásokról rendszeresen posztol az Instagramon, ahol több mint 252 ezren követik.

Korábban így nézett ki:

A feltöltések után pedig ez az arc néz vissza rá a tükörből:

A harmincas éveiben járó nő olykor saját magának adja be bizonyos a hialuronsavas injekciókat, ennek köszönhető, hogy arca lassan szélesebb, mint amilyen hosszú – írja a Daily Star.

Persze nem ő az egyetlen, aki ilyen drasztikusan megváltoztatta a testét. Biztos emlékeztek még Sahar Tabarra, „zombi Angelina Jolie”-ra?

Az iráni lány tavaly hívta fel magára a figyelmet horrorisztikus külsejével, melyről előbb azt állította, hogy 50 plasztikai műtét kellett hozzá, később azonban bevallotta, hogy elsősorban a sminknek és a Photoshopnak köszönhető. Sahar Tabar korábban egyébként úgy nyilatkozott: az, hogy rémisztővé változtatja a külsejét, számára az önkifejezés egy formája, egyfajta művészet.

Fotó: Instagram

(Ladbible)

Extrém külsők:

Exit mobile version