Életmód

Szülei attól félnek, következő műtétje megöli plasztikafüggő lányukat

A 28 éves Kristen Snider eddig több mint 150 ezer fontot, vagyis 54 millió forintot költött műtétekre.
plasztikai műtét függőség

A fiatal virginiai lány a Mirror című brit bulvárlapnak elismerte, úgy tekint testére, mint egy vászonra. Azt pedig, hogy állításával mennyire nem beszélt mellé, remekül példázza a rengeteg beavatkozás, aminek eddig alávetette magát. Kristen Snider ugyanis 54 millió forint értékben már eltávolíttatta a bordái egy részét, megnagyobbíttatta a melleit, újrafaragtatta az arcát, és kétszer is részt vett fenékemelő műtéten.

Ám közel sem érzi úgy, hogy ezzel a végére ért volna az átalakítások sorozatának: mint elárulta, még úgy 9 millió forint értékben szeretne műtéteket csináltatni. Többek között még nagyobb feneket és egy comb- és csípőimplantátumot szeretne.

„Mindig is extrém vonásokat akartam, nagyon szexuális ember vagyok” – vallotta be, hogy aztán hozzátegye, se a családja, se a tágabb ismerősi köre nem nézi jó szemmel függőségét. Kristen elmondta, szülei attól féltik őt, hogy a következő beavatkozásba belehal, míg az utcán rendszeresen kap lesajnáló, megvető pillantásokat.

„Pedig én aztán tényleg nem bántok senkit azzal, hogy kés alá fekszem” – mondja a lány, aki üzent is kritikusainak: „Legyél kedves. Az egyetlen, ami fontos, a boldogság.”

Nyitókép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top