Elhunyt egy brit turista, miután 21 koktélt próbált meginni egy bárban

nlc | 2023. Június 30.
Családja most arra gyűjt pénzt, hogy otthon méltó körülmények között helyezhessék örök nyugalomra.

Nemrég osztották meg a vizsgálat eredményét annak a brit turistának az ügyében, aki meghalt, miután egy kihívás miatt megpróbálta megkóstolni összes koktélt egy jamaicai bár kínálatából. Timothy Southern 12 italt ivott meg, mielőtt visszament a szállodai szobájába, itt találtak rá később, írja a LadBible.

A helyi halottkémek szerint az 53 éves férfi halálát alkoholfogyasztás miatti gyomorhurut okozta, és Southern szülővárosának patológusa is arra a következtetésre jutott, hogy alkoholfogyasztás vezethetett a tragédiához.  Kiderült az is, hogy mielőtt belevágott a kihívásba, már brandyt és sört is ivott a bárban. 

Fotó: Getty Images

A férfi családja mindeközben azt mondja, a szálloda nem kezelte megfelelően az esetet, ugyan volt egy nővér, aki Timothy Southern segítségére sietett, de szerintük nem igazán értette a dolgát, és nem is hívtak mentőt. 

„Tudjuk, hogy apát nagyon sokan szerették, szerte a világon voltak barátai, a legnagyobb arc volt, akit ismerhettek” – mondták gyermekei, akik online pénzgyűjtést indítottak, hogy haza tudják szállítani a holttestet és méltó körülmények között tudjanak tőle végső búcsút venni. 

Exit mobile version