nlc.hu
Egészség
Koktélos kihívás okozhatta egy brit turista halálát

Elhunyt egy brit turista, miután 21 koktélt próbált meginni egy bárban

Családja most arra gyűjt pénzt, hogy otthon méltó körülmények között helyezhessék örök nyugalomra.

Nemrég osztották meg a vizsgálat eredményét annak a brit turistának az ügyében, aki meghalt, miután egy kihívás miatt megpróbálta megkóstolni összes koktélt egy jamaicai bár kínálatából. Timothy Southern 12 italt ivott meg, mielőtt visszament a szállodai szobájába, itt találtak rá később, írja a LadBible.

A helyi halottkémek szerint az 53 éves férfi halálát alkoholfogyasztás miatti gyomorhurut okozta, és Southern szülővárosának patológusa is arra a következtetésre jutott, hogy alkoholfogyasztás vezethetett a tragédiához.  Kiderült az is, hogy mielőtt belevágott a kihívásba, már brandyt és sört is ivott a bárban. 

Koktélok egy asztalon

Fotó: Getty Images

A férfi családja mindeközben azt mondja, a szálloda nem kezelte megfelelően az esetet, ugyan volt egy nővér, aki Timothy Southern segítségére sietett, de szerintük nem igazán értette a dolgát, és nem is hívtak mentőt. 

„Tudjuk, hogy apát nagyon sokan szerették, szerte a világon voltak barátai, a legnagyobb arc volt, akit ismerhettek” – mondták gyermekei, akik online pénzgyűjtést indítottak, hogy haza tudják szállítani a holttestet és méltó körülmények között tudjanak tőle végső búcsút venni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top