Tom Holland rájött, hogy korábban alkoholproblémával küzdött

FEL | 2023. Július 12.
Egy piás karácsony után határozta el, egy időre biztos leteszi az italt.

Tom Holland filmsztár, egy interjúban elmondta, hogy a teljes kijózanodás „a legjobb dolog, amit valaha tett”. Rájött, hogy a „rabszolgájává vált” az alkoholnak, ezt az On Purpose with Jay Shetty podcastban osztotta meg.

Zachary Golinger és Tom Holland (Fotó: Getty Images)

Holland elmesélte, hogy a józanság felé vezető útja egy „nagyon, nagyon piás” karácsonnyal kezdődött tavaly. Ekkor elhatározta, hogy tart egy száraz januárt, folyamatosan azon gondolkodott, hogy inni szeretne, és ez nagyon megijesztette.

A száraz időszaka alatt elismerte, hogy kis mértékű alkoholfüggősége lehet, ami arra ösztönözte, hogy meghosszabbítsa a száraz januárt még egy hónappal, de nagyon küzdött vele. Úgy érezte, hogy nem tud társasági életet élni, nem mehet el egy kocsmába és nem ihat egy lime-szódát.

Kérdéseket tett fel magának: Miért? Miért vagyok az ital rabszolgája? Miért vagyok ennyire megszállottja az italnak?

Ekkor döntött úgy, hogy hat hónapig nem iszik, június elsején letelt a határidő, éppen a 27. születésnapján. Holland szerint ez volt az élete legboldogabb időszaka. Jelenleg egyéves szünetet tart a filmezésben.

2022-ben nagy hír volt, amikor Budapesten forgatott Zendaya, és hogy arról korábban beszámoltunk, a színésznő a szabadidejében felfedezte a várost, amelyben partnere volt a párja, Tom Holland is, aki már többször utazott szerelméhez a magyar fővárosba.

(Via)

Exit mobile version