nlc.hu
Szabadidő

Zendaya futurisztikus szettjével ellopta a show-t

Zendaya fenékvillantós robotruhában tűnt fel a Dűne premierjén

A Dűne második részének londoni premierjére vette fel ezt a különleges öltözetet.

Zendaya napjaink egyik legnépszerűbb színésznője, ezt kár lenne tagadni. A többszörös Primetime Emmy-díjas amerikai színésznő, énekesnő és táncos több mint 184 millió követővel rendelkezik az Instagramon. Az Eufória című sorozatban nyújtott alakítása mellett számos filmben láthattuk, párja a szintén népszerű színész, Tom Holland. Február 29-én végre a hazai mozikba is megérkezik Dűne: Második rész, melynek promóciós körútján a sztárok igyekeznek minél feltűnöbb szettekben felhívni a figyelmet az alkotásra. Londonban egyértelműen Zendaya vitte el a show-t, a sztár ugyanis Thierry Mugler 1995-ös őszi couture kollekciójának ikonikussá vált fém robotruhájában lépett a fotósok elé. A szett stylistja, Law Roach segítségével készült. 

Íme:

Zendaya
Megnézem
Összes kép (6)

A Dűne második részében olyan A-listás sztárok szerepelnek, mint Anya Taylor-Joy, valamint Timothée Chalamet, Austin Butler és Florence Pugh. Ha kíváncsi vagy az első rész nlc által írt kritikájára, kattints ide! Érdekesség, hogy Zendaya a Disney-sztárság idején a sorozatai mellett énekesi karriert is építgetett, ám ezt idővel maga mögött hagyta, és egyértelműen a színészet mellett tette le a voksát.

Zendaya

Zendaya (Fotó: Northfoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top