Sztárok, akik műfogsorral vágták tönkre a mosolyukat

R. V. | 2024. Július 10.
Nem véletlenül néz ki manapság minden sztár mosolya ugyanúgy. A műfogsor lett a legújabb trend, ami sajnos nem mindenkinek áll egyformán jól.

A „hollywoodi mosoly” régen a csillogóan fehér fogsorral volt egyenértékű. Manapság azonban ez megváltozott: nem elég, hogy fehér, túlságosan rendezett, és mindenkinek teljesen ugyanolyan. Természetellenesen tökéletes egyenfogsorok, amikkel a műmosoly egy teljesen másik értelmezést nyer. A sztárok – és egyre inkább a civilek is – áldozatául estek a legújabb szépészeti trendnek: lecserélik a természetes, egyedi mosolyukat műfogakra. Ezek azonban nem mindenkinek állnak jól, sőt! Az alábbi sztárokon látszik, mennyire felesleges kozmetikai beavatkozás ez, hiszen ők abszolút tönkretetették vele az arcukat.

miley cyrus nlc

Miley Cyrus műfogsora egyértelműen túl nagy lett: a fogai gyakorlatilag nem férnek el a szájában. (Fotók: Jesse Grant, Jeff Kravitz/FilmMagic)

the weeknd nlc

Míg a The Weekndnek korábban csak a frizurája volt kissé természetellenes, mostanra a fogsora lett az. (Fotók: Lester Cohen, Mike Marsland/WireImage)

blake lively 2 nlc

Egyszerűen nem értjük, mi baj volt Blakey Lively eredeti mosolyával... Oké, most már nincs előreharapása, de erre nem lett volna elég egy szimpla fogszabályozó?! (Fotók: Vera Anderson, Dominik Bindl/WireImage)

zac efron nlc

Zac Efron arcán sok minden megváltozott, és talán a fogai közti szünet eltűnése a legkevésbé feltűnő, de azért ez már nem ugyanaz az Zac Efron-mosoly... (Fotó: Samir Hussein, Phillip Faraone/WireImage)

meghan trainor nlc

Meghan Trainor is az egyenfogsor mellett döntött...De minek?! (Fotók: Jason LaVeris, Sarah Morris/FilmMagic)

sam claflin nlc

Sam Claflin elbűvölő mosolyának eltűnése örökre fájó pont lesz minden romkom- és Éhezők viadala-rajongónak. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin, Jeff Spicer/Getty Images)

selena gomez nlc

Akár csak Blake Lively-nál, Selena Gomeznél sem értjük, mi értelme volt műfogsort csináltatni. (Fotók: George Pimentel, Samir Hussein/WireImage)

Exit mobile version