Közel 10 kilótól szabadult meg Szabó Győző

nlc | 2011. Április 05.
A színész teljes titokban, a tervezettnél hamarabb kezdte el a fogyókúrát, aminek köszönhetően 4 hét alatt 9,5 kilótól szabadult meg.
Lilu remek formában van

Szabó Győző igen mozgalmas évet tudhat maga mögött, így nem sok ideje maradt arra, hogy rendszeresen étkezzen és sportoljon, a színházi büfékben sebtében bekapott ételek pedig meghozták az eredményt: Győző bizony szép kis súlyfelesleget szedett magára az utóbbi időben. Ezért elhatározta, ez így nem mehet tovább, és kitartásának máris megvan a látható eredménye.

Szabó Győző úgy döntött, győzedelmeskedik súlyfeleslege felett. Győző erre az elhatározásra akkor jutott, amikor rádöbbent, ezzel a pluszteherrel nem bírja sokáig azt a gyilkos tempót, amelyet most diktál. Zimmer Feri 2, Jó zsaru – rossz zsaru, Machow Swing, csak néhány alkotás, amelyben Győző szerepelt az utóbbi időben. A sok munkához és rohangáláshoz valamint néhány hónapos kisfia neveléséhez is óriási energia szükséges. A színész is tudja, hogy mindezt csak egészségesen és fittebben képes folytatni. Így ugyanazon zsírégető klubhoz fordult segítségért, amellyel Falusi Mariann is sokat fogyott.

„Azért szaladtak fel rám a pluszkilók, mert tavaly három-négy hónapon keresztül, amikor Szombathelyen próbáltuk Az ember tragédiáját, csak arra volt időm, hogy a büfében bekapjak valamit. Mellesleg nincs olyan kaja, amit ne ennék meg szívesen. Imádom édesanyám főztjét, a jó kis házi hurkát, a kolbászt, az olasz konyha hizlaló tésztaételeiről nem is beszélve. Ezért elhatároztam magam, és komoly fogyókúrába kezdtem. A Zsírégető Klub változatos étrendjének köszönhetően annyira lelkes lettem, hogy a tervezettnél korábban, teljes titokban kezdtem el a fogyókúrát, és mindössze négy hét alatt máris 9,5 kilót ledobtam magamról. Nagyon büszke vagyok a teljesítményemre. Ráadásul a diéta nem jár különösebb lemondással. A legnagyobb próbatételt talán az jelenti, hogy oda kell figyelnem a rendszeres étkezésre. Rohanó életmódom mellett bizony nem könnyű beiktatni a napi hatszori étkezést, de ezekkel az ételekkel ezt is könnyű volt megszoknom. Ráadásul sokkal fittebbnek érzem magam, ami plusz motiváló erő” – árulta el a sármos színész, aki a diéta mellett igyekszik több időt szakítani a sportolásra is, hiszen korábban intenzíven kempózott és bokszolt.

 
 

 

Exit mobile version