Életmód

Lilu remek formában van

Minek köszönheti a műsorvezető kiegyensúlyozott életét és remek alakját? Erről beszél a következő interjúban.
Lilu remek formában van Te miben hiszel?
11 dolog, amiben rendületlenül hiszünk

Lilu egyszerre műsorvezető, anya és feleség. Remek formában van: csodálatos az alakja, ragyog a kamerák előtt, kifejezetten élvezi az életét.

Te vagy a tökéletes nő. Így érzed?

Dehogyis. Van tökéletes nő, de az nem én vagyok, hanem az anyukám. Ő teljesen aktív, gyönyörű, sportol, istenien főz, és hibátlan háztartást vezet. Kicsi korom óta őt tekintem a példaképemnek, igyekszem mindenben követni azt az utat, amit ő kijelölt. Nagyon jóban vagyunk, ő az, akinek adok a szavára. Mindig őszintén megmondja a véleményét rólam, és ez fontos számomra, tudom, hogy bízhatok benne.

Mit mond mostanában a külsődről? Ő is elégedett veled?

Igen. Ez nem is csoda, hiszen már megtanultam együtt élni önmagammal. Tudom, hogy nem kell és nem is lehet mindenki elvárásának megfelelnem. A munkámból adódóan különösen ügyelnem kell az alakomra, de tudom, hogy hol van a határ, és csak azért nem fogok még 3 kilót fogyni, mert valaki ezt mondja. Szerintem most jól nézek ki, most harmóniában vagyok önmagammal. Szeretem, amit csinálok, és igyekszem ezt minél magasabb színvonalon végezni. Én nem magát a szereplést szeretem, hanem az ezzel járó feladatokat érzem kihívásnak. A munkámból adódó csillogás csak része az egésznek, persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy ezt nem élvezem néha.

Lilu remek formában vanNeked is csak 24 órából áll a napod, hogy éred el, hogy mindenre legyen időd?

Megtervezem az időmet, és felállítok fontossági sorrendet. Igyekszem minél többet lenni a gyerekemmel, ezért nem járok edzőtermekbe sem. Ha tornázom, akkor azt otthon teszem, így nem megy el idő az utazgatással, az átöltözésekkel.

Amikor rád nézek, akkor feltűnik a természetességed.

Szeretem a természetes dolgokat, azt gondolom, hogy az élet minden területén óvakodni kell a végletektől. A gyereknevelést, a háztartást sem kell túlbonyolítani. Fontos, hogy egészséges ételeket tegyek az asztalra, de természetesnek tartom, hogy ha a fiam rajong a csirkepörköltért, akkor azt is főzzek neki.

Ezek szerint a végletesen szigorú fogyókúrákat is elutasítod?

Nem csak elutasítom, képtelen vagyok rá, hogy minden finomságot megvonjak magamtól. Amikor megkívánok valamit, akkor azt meg is eszem. Ám sokkal könnyebb formában tartani magam, mióta megismertem a Hoodia spray-t. Rájöttem, hogy tényleg elég néhány fújás a nyelvem alá, és máris jóval kisebb az étvágyam, így sokkal kisebb adagok is tökéletes jóllakottságot eredményeznek. Nagyon ódzkodom minden kemikáliától, de szerencsére ez az étvágycsökkentő szer teljesen természetes, egy különleges kaktusz kivonata. Nem is hagyom otthon soha, mindenhova viszem magammal.

Az öltözködésben is az egyszerűségre törekszel?

Amikor dolgozom, akkor nagyon szívesen viselem a különleges ruhákat. Olyan vagyok, mint bármelyik nő, élvezem, hogy sminkelnek, hogy gyönyörű frizurát készítenek számomra és szebbnél szebb ruhákba bújhatok. Ám a magánéletben nem viselek sminket és egyszerűen öltözöm. Legszívesebben mindig nadrágot viselnék, még a különleges alkalmakra is, persze akkor elegánsabbat, de hiszek a jól megválasztott kiegészítők erejében is.

A férjed elfogadja, hogy ilyen elfoglalt vagy?

Persze. Ő azt mondja, hogy az a fontos, hogy én jól érezzem magam a bőrömben. Látja, hogy jól vagyok, és mivel jóban vagyok önmagammal, a környezetemmel is jóban vagyok. Nem csak ő, a kisfiam is érzi ezt, és mindketten örülnek a kiegyensúlyozottságomnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top