Kinek áll jobban a kockahas? – szavazás

A. F. | 2014. Január 18.
Van, amelyikük négykor kel, hogy fitten tartsa magát, van, amelyikük nem veti meg a fehér kenyeret, mégis bomba formában van. Szavazz, melyik hírességnek áll jobban a kockahas!

1. Ryan Gosling: A kanadai színész hetente háromszor – hétfőn, szerdán és pénteken – edz, saját elmondása szerint fájdalmas, de annál hatékonyabb módszerrel. Emellett a táplálkozására is odafigyel: a thai diéta híve, melynek alapját a rizs, a halak és friss zöld leveles zöldségek alkotják.

 

2. David Beckham: Sovány húsokat, csirkét, halat eszik a 38 éves futballista, reggelire szívesen fogyaszt rántottát paradicsommal, és kerüli a fehér kenyeret, müzliket, finomított élelmiszereket. Hogy szálkás izmait megőrizze, intenzív, egész testre ható mozgást végez, főként fut, és arra is gondosan ügyel, hogy hasizmai jól láthatóak maradjanak.

 

Az értékelés véget ért!
David Beckham eredménye 10 pont
a maximálisan adható 10 pontból.

3. Robert Downey Jr.: Ha igaz, legalább 3500 kalóriát engedélyez magának naponta, ezt is főként szénhidrátfogyasztással teljesíti. Nem veti meg a fehér kenyeret, a bőséges ebédet, de mindent megtesz azért, hogy a felvett energiát le is adja: súlyzózik, kardioedzést végez, és rendszeresen jógázik.

 

Az értékelés véget ért!
Robert Downey Jr. eredménye 10 pont
a maximálisan adható 10 pontból.

4. Jake Gyllenhaal: Sokan Hollywood legfittebb színészének tartják az álmodozó tekintetű sztárt, akit gyakran kapnak futáson a lesifotósok. Óvakodik a cukortól, naponta két liter folyadékot iszik (minimális mennyiségű alkoholt), és könnyű levessel vagy turmixszal zárja a napot.

Az értékelés véget ért!
Jake Gyllenhaal eredménye 10 pont
a maximálisan adható 10 pontból.

5. Hugh Jackman: 2008-ban választották az év legszexibb pasijának, de az ausztrál színész ma is esélyes lenne erre a címre. Egy interjúban elárulta, hogy a napot hajnali négykor kezdi, 4 tojásfehérjével, ezután 3 óránként zöldséget, barna rizst, könnyű fehérjét eszik. Lemond szinte minden finomított élelmiszerről, de a fekete csokinak és a jégkrémnek nehezen áll ellen.

 

6. Lionel Messi: A fiatal focista titka az ugrálókötelezés, a nyújtás, izomlazítás, emellett nagy rajongója az intenzív power jógának is. Táplálkozását szigorúan a mérkőzésekhez igazítja, pontos beosztást dolgozott ki arra vonatkozóan, mit egyen a mérkőzés előtt 1 vagy 48 órával. Alapvetően ő is kerüli a szénhidrátot.

 

Az értékelés véget ért!
Lionel Messi eredménye 7 pont
a maximálisan adható 10 pontból.


7. Patrick Dempsey:
Megszállottan emelgeti a súlyokat, emellett rendszeresen kerékpározik. 2009 óta szervezője a Dempsey Kihívás elnevezésű rendezvénynek, melyre futókat, gyaloglókat, bringázókat is vár. Az esemény bevételét daganatos betegek számára létrehozott központjának ajánlja.

 

Az értékelés véget ért!
Patrick Dempsey eredménye 1 pont
a maximálisan adható 10 pontból.

 

8. Adam Levine: A Maroon 5 frontemberét gyakran látni a bulvároldalakon fejenállásban, egy kézen egyensúlyozva. A People magazin „legszexibb férfi” címét is bezsebelő énekes saját bevallása szerint először „csak” testi és lelki egészségének megtartásáért fogott az ászanák gyakorlásába, de annál sokkal többet: türelmet, kitartást, kiegyensúlyozottságot kapott a jógától.

 

Az értékelés véget ért!
Adam Levine eredménye 10 pont
a maximálisan adható 10 pontból.

9. Száraz Dénes: A Jóban Rosszban sztárjának hosszú éveken át a bringázás volt a szenvedélye, 2002-ben ezt a szerepet a futás vette át az életében. Maratont fut, úszni jár, és hogy jól menjen a mozgás, lemondott a dohányzásról, éjszakázásról is.

 

Az értékelés véget ért!
Száraz Dénes eredménye 10 pont
a maximálisan adható 10 pontból.

10. Benedek Tibor: Az év szövetségi kapitányának választott vízilabdázó szerint a hosszú élet egyik titka a délutáni csendes pihenő. Ha újra kezdhetné, lehet, hogy cukrász lenne, mert imádja a süteményeket, de feleségének, Epres Panninak is köszönhetően habos sütik helyett egészséges ételek kerülnek az asztalukra, finomított liszt és cukor nélkül. A Nők Lapja fotóján ingben:

 

 

Az értékelés véget ért!
Benedek Tibor eredménye 10 pont
a maximálisan adható 10 pontból.
Exit mobile version