Sztárok

Őrületbe kergeti Jake Gyllenhaalt a neurotikus énekesnő

Tavaly novemberben Párizsban randevúzott először a 20 éves énekesnő és a 30 éves színész. De a románc nem tartott hosszú ideig. Nem sokkal azután, hogy Jake gyémántkarkötőt vett a lány szülinapjára, már szakítottak is.
Őrületbe kergeti Jake Gyllenhaal-t a neurotikus énekesnő

Exkluzív interjú Jake Gyllenhaallal csak az NLC-n!

„Jake törődött ugyan Taylorral, de érezte, hogy ez a kapcsolat nem fog működni!” – állította a pár egyik barátja a Heat magazinnak. Január második felében Gyllenhaal már egy korábbi barátnőjével, Jenny Lewisszal találkozgatott. Azonban Taylor nem tudott belenyugodni abba, hogy lapátra került.

„Taylor mindig is agresszívan viselkedett Jake-kel, és nyilvánvalóan ez vezetett a szakításhoz – mondta a pár barátja. – Swift minden nap már kora reggel felhívta a férfit, és megtervezte az egész napot. Nem számított, hogy esetleg Jake-nek más programja is lenne. Amikor a színész ki akart hátrálni a kapcsolatból, az énekesnő őrjöngeni kezdett. Sms-üzenetekkel, e-mailekkel bombázta a színészt, és naponta legalább tízszer felhívta, hogy találkozzanak újra” – folytatta jól értesült informátor.
A férfi igyekezett  továbblépni és elfelejteni Taylort, ő azonban körbesírta a médiát a fájdalmával. Ráadásul még egy szerelmes dalt is írt a férfihoz, és próbálta visszanyerni Jake szerelmét. „Egyszerűen az őrületbe kergette a színészt, aki nem tudta, hogyan magyarázhatná el egy 20 éves lánynak, hogy nem akar vele lenni. Azért hívta el vacsorázni a szakítás után, hogy megkérje Swiftet: Ne zaklassa tovább!” – állítja névtelen barát.

Őrületbe kergeti Jake Gyllenhaalt a neurotikus énekesnő

A fiatal énekesnő értetlenül áll a szerencsétlen szerelmi élete előtt. „Keményen és rengeteg dolgozik, és nem akar mást, csak hogy megossza valakivel az életet. De mindig az őrületbe kergeti a férfiakat a túlzott ragaszkodásával.” Talán Taylor megszívlelhetné a mondást: Ha szeretsz valakit, engedd szabadon! Ha visszajön, a tied, ha nem, akkor soha nem is volt a tiéd!… De vélhetőleg Jake nem fog visszajönni, mivel mostanában újra Jennifer Anistonnal randizgat.

Nem ez az első eset, hogy Taylor dalszöveget ír egy volt szerelméhez. Korábban született, Dear John című alkotását volt pasijához, John Mayerhez írta. „John csak jól akarta érezni magát, de Taylor dalszövege mély és komoly érzelmekről tanúskodott. A férfi pedig amilyen gyorsan csak lehetett, kihátrált ebből a viszonyból.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top