Így eszik jégkrémet a világ legkeresettebb szupermodellje

nlc | 2017. Június 01.
Rendhagyó marketingfogást eszelt ki a Magnum arra, hogy népszerűsítse új termékét. A Magnum Dupla jégkrémet most a legkeresettebb szupermodell, Cara Delevingne reklámozza a Moschino divatház állatmintás kollekciójában.

Állatmintás rucikban pózol a világ legkeresettebb szupermodellje Cara Delevingne, miután igent mondott a Magnum felkérésre, és belebújt az extravagáns Moschino divatház ruháiba, amelyeket Jeremy Scott tervezett. A kampánynak az “Engedd szabadon a fenevadat” címet adták, és bevették a 70. születésnapját ünneplő cannes-i filmfesztivált is.

“Az élet apró élményeinek örömét szeretem ebben a filmben. Illetve mi más lehetne, mint fantasztikus, egy Jeremy Scott-tal a jégkrémekről készült film? Ínycsiklandó az elejétől a végéig” – mondta Cara a reklámfilmről, amelyben megelevenedek a fenevadak is.

Cara Delevingne Magnum Dupla jégkrémeket ropogtat a reklámfilmben, amelyek egy ideje már Magyarországon is kaphatók. Aki mer duplázni, az már Dupla Málna, Dupla Kókusz, Dupla Csokoládé, Dupla Karamell ízben is megteheti.

Exit mobile version