nlc.hu
Trend

Leégett Cara Delevingne szupermodell otthona

„A szívem ma összetört” – Porig égett Cara Delevingne szupermodell 7 millió dolláros otthona

Teljesen leégett a szupermodell és színésznő Los Angeles-i háza, hiába küzdött 94 tűzoltó a lángokkal.

Kigyulladt és teljesen leégett Cara Delevingne szupermodell és színésznő Los Angeles-i háza, a tűzben két ember megsérült – írja a CNN.

A tűzoltók helyi idő szerint péntek hajnali 4 óra körül vonultak ki a Hollywood Hillsben lévő otthonhoz. A 94 tűzoltónak több mint két óra kellett ahhoz, hogy eloltsák a lángokat, de addigra a hétmillió dollár (2,5 milliárd forint) értékű kétszintes épület teteje is beomlott.

Egy tűzoltót kórházba szállítottak, egy házban tartózkodó személy pedig enyhébb füstmérgezést szenvedett.

Cara Delevingne instasztoriban posztolt az esetről. „A szívem ma összetört” – írta a két macskáját ábrázoló fotóra, később pedig tisztázta, hogy a két állat életben van.

Cara Delevingne modell és színésznő részt vesz 3. Academy Museum gálán az Academy Museum of Motion Picturesben Los Angelesben, 2022. december 3-án

Cara Delevingne modell és színésznő (Fotó: Michael Tran / AFP)

„Nem tudom elhinni. Az élet egy szempillantás alatt megváltozhat. Úgyhogy becsüljétek meg, amitek van” – fogalmazott egy másik sztoriban, amelyben köszönetet mondott a tűzoltóknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top