nlc.hu
Trend

Topmodellek az első divatbemutatójukon

Így néztek ki napjaink legfelkapottabb topmodelljei a legelső divatbemutatójukon

Így kezdődtek a világraszóló modellkarrierek!

Napjaink legkeresettebb modelljei is voltak egyszer kezdők. Íme, így néztek a legeslegelső divatbemutatójukon. 

Palvin Barbara

Palvin Barbit 2006-ban, 13 éves korában fedezték fel, ám karrierje első négy évében kizárólag fotómodellként dolgozott, feltűnt többek között a Vogue és a L’Officiel magazinok több nemzetközi kiadásában, de szerepelt a japán Spur címlapján is. Kifutói debütálására csak 2010 februárjában került sor a milánói divathéten, a Prada bemutatóján. Az ezt követő időszakban a Louis Vuitton, a Miu Miu, a Nina Ricci, az Emanuel Ungaro, a Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, az Etro, a Loewe és a Giles divatshow-in is kifutóra lépett, a következő évben pedig már ő nyitotta a Chanel bemutatóját.

Palvin Barbara

Palvin Barbi debütálása a kifutón (Fotó: Chris Moore/Catwalking/Getty Images)

Chanel Iman

Chanel Iman 2006-ban, 16 évesen harmadik helyezett lett a világhírű Ford modellügynökség Supermodel of the World versenyén, aminek köszönhetően rögvest beindult a modellkarrierje. Nemzetközi kifutóra először a 2007-es New York-i divathéten lépett, olyan divatházak bemutatón, mint a Proenza Schouler vagy a Badgley Mischka.

Chanel Iman (Fotó: Carlo Buscemi/WireImage)

Chanel Iman (Fotó: Carlo Buscemi/WireImage)

Karlie Kloss

A Chicagóban született és St. Louis-ban nevelkedett Karlie Kloss tinédzserként költözött New Yorkba, hogy ott modellkarriert építsen. 2008-ban, a New York-i divathéten a Doo.ri márka bemutatóján lépett először kifutóra, majd ugyanott még további  több tucat show-n is szerepelt, többek között Marc Jacobs és Carolina Herrera bemutatóin. Tíz évvel később ő volt a világ második legjobban kereső szupermodellje. 

Karlie Kloss

Karlie Kloss (Fotó: Randy Brooke/WireImage)

Cara Delevingne

Cara Delevinge gyerekként a Cadbury csokoládé reklámjaiban szerepelt, és 10 évesen pedig már feltűnt az olasz Vogue-ban is. Felnőtt modellkarrierje 2011-ben, a Burberry és a H&M kampányarcaként indult be. A kifutón először a Burberry bemutatóján volt látható, 2011 szeptemberében, a londoni divathéten. A következő évben a brit Vogue a szezon „sztárarcának” titulálta, 2012-ben pedig az év modelljének is megválasztották a British Fashion Awardson. 

Cara Delevingne

Cara Delevingne (Fotó: Chris Moore/Catwalking/Getty Images)

Kendall Jenner

Kendall Jenner mindössze 11 éves volt a Kardashian-Jenner klán valóságshow-ja, a Keeping Up With the Kardashians indulásakor, 14 évesen pedig meg is kapta első modellszerződését a neves Wilhelmina Models ügynökségtől. A következő évben, 2011 őszén, a New York-i divathét kifutóján debütált, Sherri Hill amerikai divattervező tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján. Utóbb erről úgy nyilatkozott, sosem felejti el azt a napot, mert akkor lett biztos benne, hogy a modellkedés az, amit kezdeni akar az életével.

Kendall Jenner

Kendall Jenner (Fotó: Jeff Schear/Getty Images)

Gigi Hadid

Yolanda Hadid modell és az ingatlanfejlesztő Mohamed Hadid idősebbik lánya, Gigi Hadid első modellmunkáját 2 éves korában kapta, a Baby Guess kampányában. A középiskola elvégzése után, 2013-ban New Yorkba költözött tanulni, illetve modellkedni. Az IMG Models ügynökség szerződtette. Kifutóra először a következő évben, az őszi New York-i divathéten léphetett a Desigual divatbemutatóján. Modellkarrierje ezt követően annyira beindult, hogy a tanulmányait is fel kellett függesztenie miatta.

Gigi Hadid

Gigi Hadid először a kifutón (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images For Mercedes-Benz Fashion Week)

Bella Hadid

A fiatalabbik Hadid-lány modellpályája nagyon hasonlóan indult, mint a nővéréé, csak épp egy évvel később. Ő is 18 évesen tette át a székhelyét New Yorkba, ahol fotós szakon kezdte meg tanulmányait a Parsons dizájniskolában, illetve modellszerződést kapott az IMG Modelstől. Szintén a New York-i divathéten, a Desigual márka divatshow-ján esett át a kifutói tűzkeresztségen, a 2015-ös tavaszi kollekció bemutatóján. Ezt követően pedig ő is annyira foglalkoztatott modell lett, hogy a tanulásra nem maradt már ideje.

Bella Hadid

Bella Hadid is a Desigualnál debütált (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for Mercedes-Benz Fashion Week)

via

Még több topmodell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top