nlc.hu
Sztárok

Palvin Barbara gyerekkorában

Ilyen kamasz volt Palvin Barbi – fotó

Focizott és énekelt Palvin Barbara, mielőtt felfedezték. Ma már 15 millióan követik az Instán, és a legnagyobb divatmárkákkal dolgozik együtt. Nézzétek csak, milyen volt kamasznak!

Palvin Barbara meghódította a legnagyobb világmárkák kifutóit, a leghíresebb divatlapok címlapjait. A mosolygós, igéző ntekintetű, 27 éves magyar modellt 15 millióan követik az Instagramon. Pedig nem modellnek készült. Barbi az Erkel Ferenc Általános Iskola és Gimnázium tanulója volt, és akkor még énekelni és focizni szeretett a legjobban. Aztán, amikor tizenhárom évesen Budapesten sétálva felfedezték, szinte egy csapásra beindult a modellkarriere. Az éneklés és a labdarúgás hobbi maradt, Barbi pedig néhány hónappal később már a Spur magazinban szerepelt.

Végül a Szinyei Merse Pál Gimnáziumban érettségizett le, ám addigra az egyik legismertebb magyar modell lett. „Azelőtt nem nagyon követtem a divatot, nagyon fiús személyiség voltam, sokat fociztam. Ma már azért fontosabb, hogy mit veszek fel, de amikor itthon vagyok, akkor még mindig a komfort az első, így sokszor csak egy póló és melegítő van rajtam” – nyilatkozta még 2012-ben Barbi a Well&fit magazinnak.

Nézzétek csak Barbi tablófotóját az általánosból! Szinte semmit nem változott azóta!

Palvin Barbi akkor és most

Barbi az általános iskolai tablófotóján, és 2019-ben, Velencében (Fotó: Smagpictures.com / Lilla Szabó/AFP)

Sports Illustrated, Karl Lagerfeld, GQ, Victoria’s Secret , L’Oreal… magazinok és márkák, melyek mind vele akartak és akarnak dolgozni. Barbit a szerelem sem kerülte el, hiszen 2018 óta az amerikai színész, Dylan Sprouse a párja.  

És hogyan jöttek össze? Arról a W magazinnak mesélt Dylan egy évvel ezelőtt. „Barbi bekövetett az Instagramon, aztán írtam neki egy üzenetet, hogy »Hé, nem is tudtam, hogy New Yorkban vagy már egy ideje, de lóghatunk együtt, ha van kedved. Itt a számom.« Na, erre aztán hat hónapig nem reagált semmit.” Az üzenetváltás után a férfi Kínába ment forgatni, majd hat hónappal később egy üzenetet kapott Barbarától. Azóta pedig együtt vannak. „Hat évig szingli voltam Dylan előtt, és totálisan megérte várni rá. Úgy érzem, megtaláltam a tökéletes srácot. Ő kedves és udvarias. Ebben a percben nagyon szerelmes vagyok” – mondta a magánéletéről Palvin Barbi az ausztrál Vogue magazinnak.

Ők ketten egyébként mostanában telket vesznek és házat építenek. Erről pedig 4-5 perces videósorozatot is forgattak, amit az Instagram-oldalukra töltenek fel heti rendszerességgel.

Kifutó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top