Trend

Palvin Barbi Helena Christensennel szexizik a Victoria’s Secret kampányában

A fehérneműmárka tavaszi kampánya nem csupán emiatt jelentős.

Minden eddiginél inkluzívabb kampánnyal rukkolt elő a Victoria’s Secret. A huszonéves, „standard” topmodellek, mint Palvin Barbi vagy Romee Strijd mellett az 51 éves Helena Christensen és a 49 éves Daniela Pestova, a transznemű Valentina Sampaio, illetve Candice Huffine és Solange van Doorn plus size modellek is feltűnnek a fehérneműmárka tavaszi kampányfotóin.

Palvin Barbi helena Christensen Victoria's Secret

(Fotó: Victoria’s Secret)

Mint emlékezetes, 2018-ban jókora botrányt kavart, amikor Ed Razek, a Victoria’s Secret marketingvezetője a Vogue-nak adott interjújában leszögezte, hogy plus size modelleknek és transszexuálisoknak nincs helyük a márkánál. A kirekesztő hozzáállás nagyon nem jött be a cégnek, tavalyelőtti divatbemutatójukat az Egyesült Államokban mindössze 3,27 millióan nézték a tévében, ami a legalacsonyabb nézettség volt a show történetében. Tavaly aztán már május közepén kiderült, hogy a televízió többé nem is sugározzaa show-t, ami végül el is maradt.

Victoria's Secret

(Fotó: Victoria’s Secret)

Ed Razek tavaly aztán nyugdíjba vonult, a cégnél pedig több, régóta aktuális változás is bekövetkezett, többek között szerződtették első transznemű, majd pedig szintén első plus size modelljüket. Úgy tűnik, a 2020-as tavaszi kampánnyal is a megkezdett, új irányvonalat folytatják. 

(Fotó: Victoria's Secret)

(Fotó: Victoria’s Secret)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top