TV-sztárok

Óriási siker: Palvin Barbi hivatalosan is Victoria’s Secret-angyal lett

A Victoria’s Secret hivatalos modellje lett a magyar szupermodell, Palvin Barbara az első magyar, aki megkapta ezt a címet.

Palvin Barbi lett a Victoria’s Secret első magyar angyala. A szuper hírt a 25 éves magyar szupermodell az Instagramján jelentette be. Magyar modell még sosem ért el hasonlót sikert.

Palvin Barbi már hónapok óta tudta ezt a hírt, ám mindeddig titokban kellett tartania.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

OFFICIALLY A @victoriassecret ANGEL ! I don’t know where to begin but I’ll try : I never thought it would happen and it has exceeded all my expectations. I’m very excited to announce that I’m officially a @victoriassecret ANGEL ! Thank you for believing in me. There were times where I let my own thoughts hold me back and it was a hard climb away from those but my family , my team, Ed, and everyone at VS they were always there to support me and uplift me. I am proud to represent Hungary, and most importantly, all of you in this new chapter of my life! Thank you all so much again ♥️♥️♥️

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés, Márc 14., 2019, időpont: 6:43 (PDT időzóna szerint)

Mint a People magazinnak elmondta, 13 éves korában látott egy Victoria’s Secret divatbemutatót, és már akkor arra gondolt, hogy egyszer ő is ott lesz. A magyar szupermodell szerint a kinevezés a tökéletes időpontban találta meg, mert végre boldog önmagával és a testével.

(via)

Kiemelt kép: gettyimages

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top