nlc.hu
TV-sztárok

Palvin Barbara így ismerkedett meg a férjével

Palvin Barbara férjének nem tetszett, hogy a modell bevágott elé a vörös szőnyegen

A kellemetlen kezdés ellenére hamar kialakult a szerelem.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse hat éve ismerkedett meg egymással. A pár első találkozása korántsem volt zökkenőmentes, sőt Sprouse kicsit meg is sértődött a magyar modellre.

„Dylan és én körülbelül hat évvel ezelőtt találkoztunk először egy eseményen, ahol bevágtam elé a sorban a vörös szőnyegen. Ez nem tetszett neki és azt mondja, nem érdekli, milyen szép vagyok. Aztán tudjátok, a többi már történelem” – mesélte Barbara a Jimmy Choo márka Instagram-oldalán közzétett videóban. Azért itt, mert a menyasszony ilyen márkájú cipőt és táskát viselt az esküvőjén. A zötyögős találkozás után hamar rájöttek, hogy hasonlít a humorérzékük, emellett Barbara azt is érezte, hogy egyszer majd ez a férfi lesz a férje.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse

Palvin Barbara és Dylan Sprouse (Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

„Kicsit még mindig sokkban vagyok. Istenem, gyönyörű volt. Minden olyan volt, amilyennek megálmodtam” – árulta el az esküvő után a modell, aki fel is vette férje vezetéknevét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top