Trend

Eljárt felette az idő? Elmarad idén a legendás Victoria’s Secret divatbemutató

A szexi, bikinis angyalok vonulása a kifutón évről évre kevesebb nézőt vonzott, így idén már meg sem rendezik a divatbemutatót.

Hivatalosan maga az L Brands, a Victoria’s Secret anyavállalata törölte el az idei aktuális divatbemutatót, amit könnyen lehet, hogy soha többé nem rendeznek meg. Ebben leginkább az játszik szerepet, hogy tavalyi divatbemutatójuk igazi történelmi mélypont volt: soha ilyen kevesen nem voltak kíváncsiak az új kollekciót felvonultató angyalokra, mint 2018-ban. Ezzel együtt a New York Post értesülései szerint a cég küzd a veszteségességgel is.

Victoria’s Secret Fashion Show, 2018, New York City, Fotó: Taylor Hill/FilmMagic, Getty Images

A cég vezérigazgatója elmondta, itt az ideje, hogy fejlesszenek a marketingstratégiájukon, és nagyon úgy tűnik, ennek már nem a divatbemutató a leghatékonyabb formája. Bár már így is számtalan más eszközzel kapcsolatban állnak a vásárlóikkal.

A legendás Victoria’s Secret divatbemutatókat egyébként 1995 óta rendezik meg, és a márka olyan modelleket futtatott be szupermodellként többek között, mint Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Heidi Klum, Gisele Bündchen, Miranda Kerr és Adriana Lima. A show sokéves pályafutása során kapott már hideget-meleget. A legfőbb kifogás az volt, hogy a márka a divatbemutatók során nem tükrözi kellően az emberi test sokféleségét, kizárólag nagyon magas, vékony és mutatós modelleket vonultat fel. Erre válaszul a korábbi cégvezér transznemű és plus size modelleket is felkért a szexi fehérneműk bemutatására. Úgy tűnik, ez nem volt elég, komolyabb változásra volt szükség, hogy megfeleljenek vásárlóik igényeinek. 

Via Ladbible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top