Shine

Le Défilé Fashion Show – A szépség, a női egyenjogúság és a feltörekvő divattervezők ünnepe

A L’Oreal Paris idén is megrendezte a nagyszabású Le Défilé Fashion Show-t, amelynek helyszíne ezúttal az ikonikus Monnaie de Paris volt.

A L’Oréal Paris a Párizsi Divathét hivatalos partnereként rendhagyó módon ünnepelte a női egyenjogúságot a város szívében megrendezett divatbemutatóval, a Le Défilé L’Oréal Paris-val, amelyet a közösségi médiafelületeken több mint 40 országban élőben közvetítettek. A show-n a szépségnagykövetek egy kivételes csapata vonult fel, a díjnyertes színésznőktől és énekesektől kezdve az aranyérmes sportolókig és topmodellekig, akik mind az önállóságot testesítik meg.

Köztük volt Camila Cabello és Amber Heard, akik először vettek részt a Le Défilé L’Oréal Paris-n, Eva Longoria, aki a fináléban kisfiával, Santiagóval vonult végig a kifutón, Doutzen Kroes, Liya Kebede, Aja Naomi King, Soo Joo Park, Luma Grothe, Aishwarya Rai, Andie McDowell, Helen Mirren, Marie Bochet és Duckie Thot is.

A 2019-es Le Défilé L’Oréal Paris sztárjai (Fotó: L’Oreal Paris)

A Le Défilé L’Oréal Paris folytatta éves hagyományát, miszerint Párizs legemblematikusabb helyeire viszi el és közvetíti a márka egyedi látásmódját. Idén a nagyváros szívében, a gyönyörű Monnaie de Paris-nál kelt életre, az immár harmadik alkalommal megrendezett esemény a Párizsi Divathét várva várt „randevújává” vált. Most először egy negyvenfős zenekar kifejezetten a Le Défilére Thomas Roussel által komponált élő zenével kísérte a bemutatót.

A 2019-es Le Défilé L’Oréal Paris-n a márka olyan ikonikus divatházakkal, valamint rendkívül tehetséges, feltörekvő tervezőkkel működött együtt, mint például az AMI, az Atlein, a Balmain, Cédric Charlier, Elie Saab, az Etudes, Giambattista Valli, a Karl Lagerfeld, a Koche, a Nicolas Lecourt Mansion és Olivier Theyskens.

„A L’Oréal Paris idén is visszatért a francia főváros utcáira a Défilével, amely ezúttal a Monnaie de Paris-n, a város egyik ikonikus történelmi színterén kerül megrendezésre. A nagyszabású divatbemutatón keresztül újra megerősíthetjük a divatvilághoz fűződő kapcsolatainkat a feltörekvő tervezőkkel, illetve a nemzetközileg elismert divatházakkal való partnerség révén. Ez alkalomból büszkén egyesítjük inspiráló nőkből álló nemzetközi családunkat a szépség kiválóságának ünneplésére”  – mondta el Delphine Viguier-Hovasse, a L’Oréal Paris márka elnöke.

A L’Oréal Paris mindenkivel megosztja a legújabb frizura- és sminktrendeket, egyenesen a Párizsi Divathétről! Nézze meg mit tartogatott a L’Oréal Paris az idei szezonra, hiszen a márka kiváló nemzetközi sminkese, valamint fodrásza, Val Garland és Stephane Lancien visszatértek, hogy kreatív szakértelmükkel ragyogó megjelenést varázsoljanak a modelleknek.

Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top