Kritizálják a plus-size bloggert a túl jó pasija miatt

nlc | 2018. Január 09.
Súlyosan megalázták a nőt egy fotója miatt.

Melissa Gibson kegyetlen kommenteket kapott egy szilveszterkor posztolt fotója miatt, melyen szerelmével csókolózik. A plus size bloggert teste miatt kritizálták, nem is kicsit. 

„Menj az edzőterembe, és étkezz rendesebben, te kövér ember. Úgy nézel ki, mintha haldokolnál.”

Az amúgy a Louisville-i Egyetemen gender tanulmányokat folytató nő elegáns módon vágott vissza az őt szidalmazóknak, posztolt egy másik képet barátjától és magáról, amihez ezt a megjegyzést fűzte hozzá:

„Ha egy fotó, amin gyönyörűen csillogó ruhában állsz amellett a férfi mellett, akit szeretsz, arra készteti az embereket, hogy kommenteljenek a testedről, megkérdőjelezzék a kapcsolatodat, és ítélkezzenek a barátodról amiatt, hogy szeret téged, ha a világ nem hagyja, hogy azok legyünk, akik, akkor folytatjuk a harcot a szerelmünkért, a saját terünkért, a láthatósághoz való jogunkért és a megkérdőjelezések nélküli elfogadásunkért.

Mi pontosan olyanok vagyunk, amire a másik vágyik, és képzeljétek, ennek a testünk is a része. 2018 a szeretet éve, amelyet nem a súly, az életkor, a képességek, a nemi szervek, a nemi beállítódások vagy a szexualitás határoz meg, sem a faji, etnikai, illetve vallási szempontok.”

Egyetértünk!

The Sun

Exit mobile version