nlc.hu
Életmód

Tess Holliday Instagram-bejegyzése

Hamarosan eldurvul a divatipar, vigyázzatok magatokra – figyelmeztet Tess Holliday

Tess Holliday

Bátorító szavakat osztott meg Instagramján Tess Holliday amerikai plus size modell; mint írja, úgy érzi, hamarosan újra divatba jön a nagyon vékony alkat, a társadalomnak pedig fel kell készülnie, hogy ellenálljon. Mint posztjában írja, csak hunyorítva képes végignézni régi képein; nem a teste miatt, hanem azért, mert most már látja a szomorúságot a saját szemeiben, amit amiatt érzett, hogy hagyta, hogy a környezete megalázza amiatt, ahogy kinéz. Szerencsére most  már „kövérebb, boldogabb és szexibb”, mint valaha.

Így folytatja:

Társadalmi szinten a vékony alkat felelt meg annak, hogy valaki sikeres. Azt beszélik, a divatiparban hamarosan a nagyon vékony test lesz a trendi. De mi lenne, ha kollektíven azt mondanánk: a siker, a gyógyulás, a boldogság ilyen testekben is létezhet, mint az enyém? A mély belső sebek gyógyítása és a szintlépés sokaknál hízással jár. Nagyon fontos, hogy a változó kultúra ellenére is szeressük magunkat és büszkék legyünk magunkra.

A sokat vitatott testpozitív mozgalom egyik leghíresebb modellje azt írja, többen észrevették, hogy mostanában meghízott, de aki tényleg figyel, az láthatja, hogy ragyog és boldog. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top