Bátran mutatta meg magát fürdőruhában a molett nő, miután megszégyenítették

nlc | 2018. Január 17.
Lábai miatt bírálták a túlsúlyos nőt, de szerencsére nem hagyta magát.

Samantha Hillman blogger vidáman vakációzott férjével egy szálloda teraszán, a medence mellett pihengetve, amikor meghallotta, hogy két nő a közelben az ő testét bírálja. Felhőtlen öröme pillanatok alatt elszállt a kemény szavaktól, ráadásul el is bizonytalanította. Ám Hillman úgy döntött, nem hagyja, hogy két idegen megzavarja tökéletes napját, ezért nem sokkal később bátor üzenettel reagált Instagramján:

„A medence mellett üldögélve észrevettem, hogy két, nálam legalább harminc évvel idősebb hölgy pihen a nyugágyakon, akik történetesen engem beszéltek ki a túlsúlyom miatt. Vagyis a lábaimra pillantva nevettek. Éreztem a hatalmas csomót a torkomban, és a forró könnyeket, amik elkezdtek potyogni a szememből. A férjem kérdezgetett, mi bajom van. Zokogva mondtam neki, hogy nemcsak szomorú vagyok, de megalázottnak is érzem magam a történtektől. Szerencsére Justin megértett és támogatóan viselkedett, majd felhívta a figyelmem arra, hogy két olyan nő bántásától szenvedek, akik velem ellentétben nem vették a bátorságot, hogy levetkőzzenek.

Miért kellene szégyenkeznem a testem miatt? Miért kell úgy éreznem magam, mintha nem lennék elég jó? Választhattam: hagyom, hogy a két nő nyerjen, és törölközőbe becsavarva magam visszakullogok, vagy beugrom a medencébe, és úszom egy jót. Utóbbit választottam, hogy harcoljak a jóért. Önmagadat szeretni a legnagyobb forradalom, és ne felejtsd el, minden testforma lehet stílusos és gyönyörű.”

Mirror

Exit mobile version